Welcome to the Forum Archive!

Years of conversation fill a ton of digital pages, and we've kept all of it accessible to browse or copy over. Whether you're looking for reveal articles for older champions, or the first time that Rammus rolled into an "OK" thread, or anything in between, you can find it here. When you're finished, check out the boards to join in the latest League of Legends discussions.

GO TO BOARDS


Server Status: undefined

Comment below rating threshold, click here to show it.

Eambo

Recruiter

05-03-2011

It may not be solvable from your end unfortunately :-(

Basically it looks like your universities is blocking the connection to the server. This should go via http, so it shouldn't usually be blocked. The only thing I can advise to try (and I doubt it'll work) would be:

- Open the launcher
- Select the 'cog' icon in the top right hand corner
- Uncheck Peer2Peer
- Apply, and restart the client
- Check if the Peer2Peer option retained itself

If this doesn't work, it might be worth talking to your network admin to see if they'd be willing to work with you on unblocking League of Legends.

A final last ditch effort, and again I have my doubts on this working, could be to download the RADS prepatched from http://files.wrench-box.com

It's fully prepatched, it should work - but I can't make any promises...it all depends on your uni configuration :-(


Comment below rating threshold, click here to show it.

Bradders11

Senior Member

05-03-2011

The thing is I did manage to patch but after the patching it won't work. I don't understand why it worked before but doesn't now though

Anyway i'm almost done downloading the RADS and am going to test it anyway.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Bradders11

Senior Member

05-03-2011

Yeah it didn't work. Maybe I shouldn't have paid money for this game only for them to take my money and make a new patcher which stops me from play lol. Well this really sucks.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Sorry The Bear

Member

05-03-2011

It's not the patching that is a problem, it downloads and installs the patches fine. I've tested this with both the EU and US new patcher, they're completely up to date.

It just doesn't let us press the play button, and the text information in the patcher (news and server status) doesn't seem to make it through.

I'll try disabling my uni proxy settings when I get home, but then it probably wont let me connect to the internet.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Ender Ender

Member

05-03-2011

New patch sucks for everyone!


Comment below rating threshold, click here to show it.

Bradders11

Senior Member

05-03-2011

Quote:
Sorry The Bear:
It's not the patching that is a problem, it downloads and installs the patches fine. I've tested this with both the EU and US new patcher, they're completely up to date.

It just doesn't let us press the play button, and the text information in the patcher (news and server status) doesn't seem to make it through.

I'll try disabling my uni proxy settings when I get home, but then it probably wont let me connect to the internet.


Well I have given my logs in another post so hopefully they can find a way around the problem, since it seems highly likely that it can't be fixed at our end without having the university network changed which we all know they are unwilling to do.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Xantaz

Junior Member

05-03-2011

my server status is blocked , im in asia and NA but before the new patch it works for me with the javascript , now it dont work anymore ,any way to fix this to unblock my status?


Comment below rating threshold, click here to show it.

Bradders11

Senior Member

05-04-2011

Thought I would bump this to see if any future patch could fix this issue or if I am totally screwed.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Bradders11

Senior Member

05-04-2011

bump


Comment below rating threshold, click here to show it.

Sorry The Bear

Member

05-04-2011

Quote:
Xantaz:
my server status is blocked , im in asia and NA but before the new patch it works for me with the javascript , now it dont work anymore ,any way to fix this to unblock my status?


You might want to make a new thread, I think that's a different problem entirely.