Troubleshoot - Windows Vista and Windows 7 users

First Riot Post
123456 ... 10
Comment below rating threshold, click here to show it.

Socrates

Senior Member

08-26-2009

nvm i found it


Comment below rating threshold, click here to show it.

Profeta

Member

08-26-2009

Installed on the default one since the beginning, Vista X64, no issues.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Foct

Junior Member

08-28-2009

Lol, Windows 7 ultimate 64bit installed in program files--it's been working fine.


Comment below rating threshold, click here to show it.

maelstorm

Junior Member

09-03-2009

just saw this, using vista basic with latest sp, i didnt change any folders during setup and im able to play just fine.

will I have problems in future? or is this a "just-in-case" situation?


Comment below rating threshold, click here to show it.

UncleRussell

Member

09-03-2009

Real release of windows 7 x64 no problems here


Comment below rating threshold, click here to show it.

Symbiotic Sam

Junior Member

09-03-2009

Quote:
Originally Posted by Jesse Perring View Post
When installing League of Legends on Windows Vista or Windows 7 do not install Riot Games in the Program Files directory. Choosing the default directory or any other non-Program Files directory should work fine.

Also make sure you have the latest Windows service packs installed.

I have Vista x64 Ultimate - IVe turned that nasty tool called "UAC" User ACcess Control... off a while ago..

does UAC alo bork games going into /progam files / x86 ?.. was just curious if that was what was putting the odd rights on those x86 folders.. thank-u


Comment below rating threshold, click here to show it.

Playz

Junior Member

09-04-2009

I have windows 7 x64, and i installed first to my custom directory (C:\Games\League of Legends), and that didnt work even though i tried compability mode. So i reinstalled it and chose full (default) and let it install to its chosen directory and then everything worked.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Sherlaine

Junior Member

09-04-2009

I have tried installing a few times but stillnot successful. i am using vista 64bit.
I kept getting CRC errors. sth to do with setup.cab files... not sure..


Comment below rating threshold, click here to show it.

congalong

Senior Member

09-04-2009

Win7 RTM x64, no problems in default location.


Comment below rating threshold, click here to show it.

NukNuk

Junior Member

09-08-2009

Win 7 RTM x64, no problems in non-default location either. Game is working great! Nicely done


123456 ... 10