Welcome to the Forum Archive!

Years of conversation fill a ton of digital pages, and we've kept all of it accessible to browse or copy over. Whether you're looking for reveal articles for older champions, or the first time that Rammus rolled into an "OK" thread, or anything in between, you can find it here. When you're finished, check out the boards to join in the latest League of Legends discussions.

GO TO BOARDS


firewall retry error

12
Comment below rating threshold, click here to show it.

BisquickBroccoli

Senior Member

04-05-2011

Has riot or anyone figured out how to fix or what causing the firewall retry error. I have it for over a year1/2 now and it would be nice not to have to click retry every time I play a game. I have tryed everything maybe someone has fixed this if so let me know


Comment below rating threshold, click here to show it.

waderdavader

Member

04-05-2011

When you retry does it eventually work?
I'm having the same problem


Comment below rating threshold, click here to show it.

BisquickBroccoli

Senior Member

04-05-2011

yeah I have had it every game and always connect after I click retry


Comment below rating threshold, click here to show it.

waderdavader

Member

04-05-2011

Dang, the max times i've clicked it is 3 times but i've never reconnected


Comment below rating threshold, click here to show it.

Hawuvajo

Junior Member

04-06-2011

I have the same problem, and when I click retry, it just launch normally...

While trying to solve this, I add to the anti-virus software the LoL directory (the folder itself, so it all of it's content marked as safe) Turned firewall off, runned as administrator.. but none of this worked out, I even portforwarded this ports:
* 80 TCP - HTTP Connections
* 443 TCP - HTTPS Connections
* 2099 TCP - PVP.net
* 5222 TCP - PVP.net
* 5223 TCP - PVP.net
* 5000 - 5500 UDP - LoL Game Client
* 8393 - 8400 TCP - PVP.net/Maestro

still, no win


Comment below rating threshold, click here to show it.

BisquickBroccoli

Senior Member

04-06-2011

I also opened my ports and still nothing


Comment below rating threshold, click here to show it.

Eagle1

Senior Member

04-06-2011

Do you have an anti virus running?


Comment below rating threshold, click here to show it.

BisquickBroccoli

Senior Member

04-06-2011

Nope I just use microsoft secruty essentials and it doesnt have its own firewall


Comment below rating threshold, click here to show it.

Eagle1

Senior Member

04-06-2011

What about windows firewall?


Comment below rating threshold, click here to show it.

BisquickBroccoli

Senior Member

04-06-2011

yeah doesnt matter if its on or off same thing always happens


12