Unspecified error occurred..

12
Comment below rating threshold, click here to show it.

A Fanta Bottle

This user has referred a friend to League of Legends, click for more information

Senior Member

02-17-2011

Using the new patcher. Any way to fix please? Really frustrating me right now.

http://i53.tinypic.com/2wlsfhe.jpg


Comment below rating threshold, click here to show it.

A Fanta Bottle

This user has referred a friend to League of Legends, click for more information

Senior Member

02-17-2011

Bump.. I would REALLY appreciate help about now.


Comment below rating threshold, click here to show it.

A Fanta Bottle

This user has referred a friend to League of Legends, click for more information

Senior Member

02-17-2011

No help? Anyone? D:


Comment below rating threshold, click here to show it.

iNvalidReqium

Junior Member

04-16-2011

I have the same problem.


Comment below rating threshold, click here to show it.

BarMan

Senior Member

04-16-2011

It seems like a server issue since everyone is getting the same error


Comment below rating threshold, click here to show it.

ianding

Junior Member

04-16-2011

same here dammit.. =(


Comment below rating threshold, click here to show it.

IKHermes

Junior Member

04-16-2011

same here


Comment below rating threshold, click here to show it.

Geekshow

Junior Member

05-04-2011

This may be different, but for me, the problem was that in Windows 7, I had to "Run this program as an administrator", or I would get the error. So you can either do that manually, or you can go into the properties, then the "Compatibility" tab, and then check "Run this program as administrator", and it will do it all the time.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Sebastien Laflam

This user has referred a friend to League of Legends, click for more information

Junior Member

05-04-2011

that doesnt work


Comment below rating threshold, click here to show it.

Lunar Crescent

This user has referred a friend to League of Legends, click for more information

Senior Member

05-05-2011

If your using windows 7, right click and run as administrator, that fixed mine.


12