OS X Mavericks Bug

First Riot Post
Comment below rating threshold, click here to show it.

B1TCHES SLAYER

Junior Member

12-28-2013

Quote:
Originally Posted by IrishCross88 View Post
Hi guys, I'm having a similar problem. Whenever I try to enter a match, my loading screen takes forever to build up to 100% then just disconnects before even entering the game. The client suggests I take a look at my Firewall, but thats not the issue since I allow incoming connections from League already. I did not have this problem whatsoever before upgrading to Mavericks. My system specs are:

15" MacBook Pro, early 2011
Processor: 2 GHz Intel Core i7
Memory: 4 GB 1333 MHz DDR3
Graphics: AMD Radeon HD 6490M 256 MB
Just restart ur laptop. It's a bug. Same thing happens to me sometimes, it happens to all of us (but its rare).


Comment below rating threshold, click here to show it.

SlaughterMeln

Junior Member

03-17-2014

Unfortunately after the update my league stopped working. does anyone have a solution for this? I would be eternally grateful.


Comment below rating threshold, click here to show it.

kuraihachisu

Junior Member

05-20-2014

What I did to solve this problem (only in part unfortunately,) is to reset your pRAM and SMC. It didn't completely fix the issue, but after moving to Mavericks, resetting these did substantially help.

http://howtoapple.com/mavericks-wifi-issues-fix/

the other thing you can do is close out chrome and set priorities to league of Legends (and not for skype )

I use atmonitor for that. It's a free application.

Good luck guys, I hope it helps.