Welcome to the Forum Archive!

Years of conversation fill a ton of digital pages, and we've kept all of it accessible to browse or copy over. Whether you're looking for reveal articles for older champions, or the first time that Rammus rolled into an "OK" thread, or anything in between, you can find it here. When you're finished, check out the boards to join in the latest League of Legends discussions.

GO TO BOARDS


Did any of these help resolve your issue?

Yes, I ran the Registry Fix 311 63.47%
Yes, I ran the Microsoft FixIt Program 30 6.12%
Yes, I Made a new Admin Account 1 0.2%
Yes, I Reset IE8's Settings 10 2.04%
Yes, I tried a Diagnostic Boot 4 0.82%
Yes, I redownloaded IE8 3 0.61%
Yes, I ran a Spybot Scan 2 0.41%
No, I'm still having issues (PLEASE POST BELOW) 129 26.33%
Voters 490 .

[Launcher] Stuck on Yellow Circles

Comment below rating threshold, click here to show it.

Beastlywolf

Junior Member

01-12-2011

(yes I freaked alittle, It's morning where im at_


Comment below rating threshold, click here to show it.

Janszoon

Junior Member

01-12-2011

Registry Fix + IE reset somehow fix this.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Goliath Helstone

Junior Member

01-16-2011

im still having issues with the infinite yellow circle loading. i have tried microsoft fix it, yellow circles fix it, i have done a diagnostic check and still nothing.


Comment below rating threshold, click here to show it.

háani

Senior Member

01-16-2011

Quote:
Goliath Helstone:
im still having issues with the infinite yellow circle loading. i have tried microsoft fix it, yellow circles fix it, i have done a diagnostic check and still nothing.


Try the Registry Fix


Comment below rating threshold, click here to show it.

KamikadzeTM

Member

01-17-2011

Nothing worked for me The problem started about a few months ago. I don't recall changing anything.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Eambo

Recruiter

01-17-2011

Kamikadze, are you getting the 'spinning circles' issue?

If so, that error I'm seeing in your patcher_lib.log is usually fixed by one of the fixes in the original post. Usually the Microsoft FixIt, or the Registry Fix. As a last ditch scenario, a new admin account should 100% work =-/


Comment below rating threshold, click here to show it.

Yamaraja

Junior Member

01-17-2011

I do all of that and its work


Comment below rating threshold, click here to show it.

KamikadzeTM

Member

01-17-2011

Yes I am getting the yellow circles and tried the registry fix (also I checked there is no extra folder besides 0,1,2,3,4 in zones) but no luck. I run the Microsoft fix but still the same. I'm thinking I should reinstall my windows but just in case I wanted to check for any other solutions.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Eambo

Recruiter

01-17-2011

Did you try the microsoft fixit in the first page? I'm not sure if that's what you're referring to, or if you simply ran the registry fix.


Comment below rating threshold, click here to show it.

KamikadzeTM

Member

01-17-2011

Both :\ (the registry and the Microsoft fix)