Did not receive a response from server

Comment below rating threshold, click here to show it.

Sovietclam

Senior Member

03-21-2013

I get this at any time i attempt to hit play. At first i thought it was my firewall blocking it or something, but i have disabled both my windows firewall and my router firewall, and have no third party anti-virus, but the problem persists. Any help? Thanks.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Feint Lucid

Junior Member

03-24-2013

I'm having the same issue as you have also followed the same steps. Still nothing.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Brain Damage

Junior Member

03-26-2013

Someone on the EU west forums said to open up internet explorer and open up the client. I don't know how this worked at all but it seemed to solve the problem.


Comment below rating threshold, click here to show it.

IFauricioI

Junior Member

03-29-2013

I had this problem as well, my fix was to go onto Internet Explorer and go into tools and check that "Work Offline" is not checked. Hopefully it works guys !


Comment below rating threshold, click here to show it.

Rossdaboss6

Junior Member

04-15-2013

Amen GOOD FIND iFauriciol !!!


Comment below rating threshold, click here to show it.

J

Junior Member

04-19-2013

Tools->Internet Options->Connections->Lan Settings

Make sure that the use proxy server is not selected if you are on a direct connection or selected with the correct proxy IP and Port if u are using a proxy server.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Forbidden0ne

Junior Member

05-07-2013

I would like to try the internet explorer thing but its being mean and doesn't want to open -_-