People abusing toggle-cap bug.

123
Comment below rating threshold, click here to show it.

Supportarina

Junior Member

03-13-2013

There is a youtube video now showcasing how to do the toggle-bug. I'm not really sure how old the bug is, but I am getting annoyed already, and I can't believe there is no report option for bug abuse.


Comment below rating threshold, click here to show it.

A Slime Appears

Senior Member

03-13-2013

Had a nid and swain abusing this yesterday. And yes, I couldn't figure out what report type to use. We need a bug abuse option or something. As for the bug, I think it's from the last patch. AxeManBossWhatever said he and Nome are working on it.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Catnium

This user has referred a friend to League of Legends, click for more information

Senior Member

03-13-2013

link?


Comment below rating threshold, click here to show it.

ShawNuff

This user has referred a friend to League of Legends, click for more information

Member

03-13-2013

the fix is in the next patch already... it just hasn't been deployed yet


Comment below rating threshold, click here to show it.

trustmeimdoctor

Senior Member

03-13-2013

Quote:
Originally Posted by ShawNuff View Post
the fix is in the next patch already... it just hasn't been deployed yet
It'd be nice if they could do a hotfix.


Comment below rating threshold, click here to show it.

A Slime Appears

Senior Member

03-13-2013

Quote:
Originally Posted by trustmeimdoctor View Post
It'd be nice if they could do a hotfix.
They only do that when things are actually borked.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Twillera

Senior Member

03-13-2013

Quote:
Originally Posted by A Slime Appears View Post
They only do that when things are actually borked.
have you played vs it? Its breaking the game pretty dam hard. If you could auto kill baron it would be fixed instantly dont you think?


Comment below rating threshold, click here to show it.

Conath

Senior Member

03-13-2013

Quote:
Originally Posted by eceto View Post
have you played vs it? Its breaking the game pretty dam hard. If you could auto kill baron it would be fixed instantly dont you think?
well yea but that's because ranked would be ****ed


Comment below rating threshold, click here to show it.

Sleethe

Senior Member

03-13-2013

Here you go guys here is the exploit

https://www.youtube.com/watch?v=jcRGxTHPscU

If you see it remember to report those that use it


Comment below rating threshold, click here to show it.

konfetarius

Senior Member

03-14-2013

Quick, someone put this up on reddit with a title that leads it to the front page. Riot may not care about Dominion, but they sure as hell would care about it being paraded on their primary fansite.


123