Welcome to the Forum Archive!

Years of conversation fill a ton of digital pages, and we've kept all of it accessible to browse or copy over. Whether you're looking for reveal articles for older champions, or the first time that Rammus rolled into an "OK" thread, or anything in between, you can find it here. When you're finished, check out the boards to join in the latest League of Legends discussions.

GO TO BOARDS


Store shows nothing except some blue text

1
Comment below rating threshold, click here to show it.

sposh

Junior Member

02-13-2013

Just updated the Mac client to 3.02.13_02_12_18_33 and when I went to the store it is all black except it says Featured, Champions, Skins, etc down the side in blue text. Clicking on any of the links does nothing. I'm on OSX 10.8.2

sposh


Comment below rating threshold, click here to show it.

Illegal Doctor

Member

02-13-2013

Have the same problem.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Ediwir

Wrenchman

02-13-2013

personally i don't have this issue, everything loads fine and i even bought a champ. it looks like a problem with the page loading, is your network alright? does iLoL give the same issue (if you have it), or a windows client?


Comment below rating threshold, click here to show it.

Illegal Doctor

Member

02-13-2013

Quote:
Ediwir:
personally i don't have this issue, everything loads fine and i even bought a champ. it looks like a problem with the page loading, is your network alright? does iLoL give the same issue (if you have it), or a windows client?


I'm using the normal Mac client, not iLoL. This is not a problem on my Windows partition.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Brentmeister

Associate Software Engineer

02-13-2013

Hey guys, can you post a screenshot of what you're seeing?


Comment below rating threshold, click here to show it.

sposh

Junior Member

02-13-2013

It appears to be working now. I will grab a screenshot if it happens again.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Geosynchron

Senior Member

02-14-2013

yup here's one (i already posted it on the pbe board since apparently the windows version just has a completely black screen and I thought it might be the same error).


Comment below rating threshold, click here to show it.

sposh

Junior Member

02-15-2013

Yeah, that's exactly what I saw. It happened twice when I originally posted about it (I reopened the client to make sure it wasn't a fluke) but I haven't had it happen since.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Ediwir

Wrenchman

02-15-2013

as i said, i had it previously a couple times (on iLoL, months ago, no native beta), but it turned out to be a connection problem. might be the same issue here, Adobe Air is still almost the same.


1