Welcome to the Forum Archive!

Years of conversation fill a ton of digital pages, and we've kept all of it accessible to browse or copy over. Whether you're looking for reveal articles for older champions, or the first time that Rammus rolled into an "OK" thread, or anything in between, you can find it here. When you're finished, check out the boards to join in the latest League of Legends discussions.

GO TO BOARDS


Winamp's global hotkeys won't work

Comment below rating threshold, click here to show it.

Aki Tensai

Recruiter

03-09-2010

Windows XP SP3
Winamp's Global Hotkeys blocked here too. Please unblock global keys.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Blue Phoenix

Member

03-29-2010

I'm Windows 7 (x64) now and the problem persists.

Please guys, correct it. I like to use my global hotkeys while playing. They make the whole thing easier.


Comment below rating threshold, click here to show it.

BabyNinjaJesus

Senior Member

12-28-2010

Bump, i wanna see this changed, seriously riot it shouldn't be that big of a change


Comment below rating threshold, click here to show it.

Khalahn

Senior Member

12-28-2010

You bumped a thread from OVER A YEAR AGO, with the last post being NINE MONTHS AGO. What is wrong with you people?


Comment below rating threshold, click here to show it.

Wra7h

Senior Member

12-28-2010

Quote:
RyanLaughlin:
I'm not sure. Do some of the hotkeys conflict with lol's hotkeys?

No they don't conflict. They just wont work while the game is on. Also very often alt+tab isn't working.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Irmo

Senior Member

12-29-2010

Get Shift Window then


Comment below rating threshold, click here to show it.

Malurth

Senior Member

12-29-2010

Same problem with foobar2000 here (Windows 7) and every other game allows me to control the audio in-game, so...


Comment below rating threshold, click here to show it.

Talamare

Senior Member

12-29-2010

I use the same, occasionally my winamp keys work, occasionally they dont~

I wish I had more info on the conditions, but it seems so random~


Comment below rating threshold, click here to show it.

Talamare

Senior Member

12-29-2010

Quote:
Khalahn:
You bumped a thread from OVER A YEAR AGO, with the last post being NINE MONTHS AGO. What is wrong with you people?


this is bug reports

if a bug came back its fine if you bump a thread


Comment below rating threshold, click here to show it.

giant swan

Member

12-30-2010

Quote:
Nykidemus:
Nah, the hotkeys are things like "Ctrl-Alt-Pagedown" and whatnot.

It DOES work with buttons that are keyed directly from the keyboard, like custom media buttons and whatnot.


i use media keys and they don't work for me when i'm playing lol either

edit: i don't know if it matters, but i just tried running lol in windowed mode, and my hotkeys still didn't work unless i clicked somewhere outside the game