Welcome to the Forum Archive!

Years of conversation fill a ton of digital pages, and we've kept all of it accessible to browse or copy over. Whether you're looking for reveal articles for older champions, or the first time that Rammus rolled into an "OK" thread, or anything in between, you can find it here. When you're finished, check out the boards to join in the latest League of Legends discussions.

GO TO BOARDS


Graphics bug after pre-season patch

Comment below rating threshold, click here to show it.

TraxNeris

Junior Member

12-04-2012

Updating drivers as we speak, we'll see if it fixes it.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Krovah

Member

12-04-2012

Having the same problem :/

[EDIT]; Currently upgrading my Graphics, I only posted my dxdiag log considering I am not running any of the previously listed cards.

-NVIDIA GeForce 9100-


Comment below rating threshold, click here to show it.

BoxenOfKittens

Junior Member

12-04-2012

got on steam to update drivers hp only wanted to update my catalyst control center. steam did the trick


Comment below rating threshold, click here to show it.

BoxenOfKittens

Junior Member

12-04-2012

Heres after the correct drivers. Now that this is all nice and fixed I'd like to report abnormal fps drops late game and in more than 1v1 fights.. never happened before at least not to my whole team at the same time. could it be another card problem?


Comment below rating threshold, click here to show it.

Khøns

Junior Member

12-04-2012

i got flash icon textures


Comment below rating threshold, click here to show it.

TraxNeris

Junior Member

12-04-2012

So updating to the latest driver version didn't do it for me. If I want to see the in game windows properly it looks like I'll have to switch to Intel graphics for a while.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Cókes

Junior Member

12-04-2012

updating my drivers seemed to fix it


Comment below rating threshold, click here to show it.

himurakenshin87

Junior Member

12-04-2012

I got the same issue as OP. And yes, this problem only started occurring TODAY, after the Preseason 3 Patch... It happens only when I'm on the ATI gpu, and when I'm in spectator mode, it occurs the entire time. When I made a custom game, it only happened when I hit "enter" to start typing to my friend...

I posted a couple of videos to youtube, just to show my friends and others:
http://youtu.be/8-liZrifatg
http://youtu.be/tnyhUCh0xjI

My computer:
Alienware m17x R3
CPU: Intel i7-2720qm
GPU: ATI/AMD Radeon 6970M
Windows 7 Home Premium 64-bit
4gb Ram

EDIT: Gonna try to update the ATI/AMD drivers, so I'll update this post accordingly.

Thanks!


Comment below rating threshold, click here to show it.

Pyro Jedi

Junior Member

12-05-2012

Quote:
Dannamoth:
Did you take that Dxdiag snapshot after you updated your drivers or before? That is showing your driver version is from 6/15/2009.


I must've taken it before. (I don't remember, I hadn't slept yet. >_> ) Anyway, I updated another thing related to my graphics card and it seems to have fixed it. HydraVision or something...I dunno, it was on the ATI site. Gave me 2 things to update my driver with and I did the 1st before testing again, and it didn't work, but after updating the 2nd one, it seems to have worked.


Quote:
himurakenshin87:
I got the same issue as OP. And yes, this problem only started occurring TODAY, after the Preseason 3 Patch... It happens only when I'm on the ATI gpu, and when I'm in spectator mode, it occurs the entire time. When I made a custom game, it only happened when I hit "enter" to start typing to my friend...

I posted a couple of videos to youtube, just to show my friends and others:
http://youtu.be/8-liZrifatg
http://youtu.be/tnyhUCh0xjI

Yuuup, that's EXACTLY what mine looked like, especially when I opened the chat box. Everything else seems tamer on yours than mine, though, lol. Mine looked like Lux was ulting me directly in the eyes. I just tried a custom game after installing both updates ATI had on their page for the 4000 series (that's what mine is under), it's all fixed up.


Thanks, Dannamoth!


Comment below rating threshold, click here to show it.

CFlyHigh

Member

12-05-2012

you can either update your driver from Steam or from ATI on http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/downloads.aspx
this fixed the problem for me, try installing this driver instead of trying to update the driver from the device manage,r it just says its up to date but it was still the 2009 version on my computer.