Errors with Zed's recall and other effects

Comment below rating threshold, click here to show it.

Thane Soren

Recruiter

11-20-2012

Upon recalling with Zed, the marks that appear around him (as well as the portal beneath him) do not appear. This is the same for his default skin as well as the Shockblade skin.

Some special effects are also missing when using his Ultimate as well.

What's really weird, though, is when I reinstalled the game, the marks did appear for the first game I played. Ever since then EVERY match I have been in has had missing or glitched particle effects from Zed.

Here are some screenshots (I have them on Tinypic instead of attachments because I knew I was going to lose them upon reinstalling the game)

http://oi46.tinypic.com/2hx9jix.jpg

http://oi45.tinypic.com/24enl1l.jpg

http://oi48.tinypic.com/25anjwy.jpg

http://oi48.tinypic.com/2z72vq1.jpg

http://oi47.tinypic.com/f0qo3t.jpg

http://oi50.tinypic.com/1zwkh8y.jpg

My card is Nvidia GTX 550 Ti with the latest beta drivers.


Edit: Huh...I seemed to have found something.

When I played LoL for the first time today, I started a 1v1 bot game and to my surprise, all the effects were there! The little signs appeared on Zed's recall, all special effects were appearing. I was happy until I tried a 5v5 bot game where suddenly, the marks and special effects once again disappeared from Zed's recall and abilities.

Upon returning to a 1v1 bot game (where the bug seemed to have been fixed the first time), the marks and effects were still missing.

This is so weird.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Thane Soren

Recruiter

11-21-2012

Huh...I seemed to have found something.

When I played LoL for the first time today, I started a 1v1 bot game and to my surprise, all the effects were there! The little signs appeared on Zed's recall, all special effects were appearing. I was happy until I tried a 5v5 bot game where suddenly, the marks and special effects once again disappeared from Zed's recall and abilities.

Upon returning to a 1v1 bot game (where the bug seemed to have been fixed the first time), the marks and effects were still missing.

This is so weird.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Thane Soren

Recruiter

11-24-2012

Still haven't been able to fix this problem.

Reinstalled, repaired, everything.