How i Fixed The "Click Play followed by nothing error"

Comment below rating threshold, click here to show it.

Hardstylé

Junior Member

08-07-2012

1) Go to your Riot Games folder (C:/Riot Games/League of Legends)

2) Open the following directory:

C\Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_air_client\releases\0.0. 0.186

3) Delete the following files:

- releasemanifest
- S_OK

4) Open the Deploy folder

5) Delete the following folders/files:

- lib (folder)
- META-INF (folder)
- mod (folder)
- lolclient.swf (file)
- locale.properties (file)

6) Restart your LoL application

huge shout out to Fraysa who helped me solve this problem , its basically his fix


Comment below rating threshold, click here to show it.

Verdinate

This user has referred a friend to League of Legends, click for more information

Senior Member

08-07-2012

Hey man, Just clarifying that it's not my fix, it was made by another guy, but I'm glad it works.


Comment below rating threshold, click here to show it.

PornDoctor

This user has referred a friend to League of Legends, click for more information

Member

08-07-2012

Alright deleted the folders. It's downloading them again :|


Comment below rating threshold, click here to show it.

Hardstylé

Junior Member

08-07-2012

it does re-download some files but after that it should hopefully work

Fraysa thanks for posting it, after days of looking and trying countless fixes i was sure what i found in your post was my last resort i was not expecting it to work.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Raijinsama

This user has referred a friend to League of Legends, click for more information

Junior Member

08-07-2012

in my folder it doesnt have 0.0.0.186
it got 0.0.0.172. I delete this folder anyway just to c if it works but it does the same thing except i get 0.0.0.172 back instead of 186. Any suggestions?


Comment below rating threshold, click here to show it.

Verdinate

This user has referred a friend to League of Legends, click for more information

Senior Member

08-07-2012

Quote:
Originally Posted by Raijinsama View Post
in my folder it doesnt have 0.0.0.186
it got 0.0.0.172. I delete this folder anyway just to c if it works but it does the same thing except i get 0.0.0.172 back instead of 186. Any suggestions?
Hey Raijinsama,

It's ok. It doesn't matter if the folder is .186 or .172. It would work, Good luck!


Comment below rating threshold, click here to show it.

Gethog14

Junior Member

11-16-2012

I didnt have any of the files/folders in the Deploy folder. So what should i do then? I found the other two things and deleted them but i couldnt find anyof the thinsg listed above in my Deploy folder.