Bug - Attempting to Reconnect

Comment below rating threshold, click here to show it.

Brent Corrigan

Senior Member

11-10-2012

Same here. Bump.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Chaingate110

Senior Member

11-10-2012

yea been happening to me recently and in all the games ive played 2day. Internet is fine cuz i cheked internet speed test
dunno y


Comment below rating threshold, click here to show it.

Khthulu

Junior Member

11-12-2012

Same thing has been happening to me. I contacted my ISP and had mentioned something is affecting my upload speed, hence the drop in fps and intermittent lag spikes in game. I've never had this issue and I hope RIOT fixes this soon.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Renan576

Junior Member

11-13-2012

I have the same problem, and it's becoming worse... I recently started playing LOL and I have the problem since the beginning, but it was like 10-20 secs of disconnection, now I stay disconnected for as long as 2 minutes.

I tried everything I could to fix this, I updated my Adobe Air, deactivated my firewall, and even uninstalled my anti-virus but nothing seems to work.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Skarenox

This user has referred a friend to League of Legends, click for more information

Senior Member

11-14-2012

I had Lag and conexion problems an it was my Wifi adapter, now using a cable and 100% stable.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Tansen

Senior Member

11-14-2012

Same issue for me too, cost me two losses in placement games and numerous in s2 the week leading up to the soft reset. Now I log in and try a custom to see if i dc. If i do i just log out and go do something else. Also submited a support ticket about the problem will post if I get response anytime soon.

Be nice to see some visible attention given to this forum with some red posts at least stating they are looking into problems people are having.


Comment below rating threshold, click here to show it.

League Fap Sleep

Junior Member

11-14-2012

64 bytes from 74.125.227.145: icmp_seq=1089 ttl=53 time=81.506 ms
64 bytes from 74.125.227.145: icmp_seq=1090 ttl=53 time=81.709 ms
64 bytes from 74.125.227.145: icmp_seq=1091 ttl=53 time=81.153 ms
Request timeout for icmp_seq 1092
Request timeout for icmp_seq 1093
Request timeout for icmp_seq 1094

im having the same problem and this is what it is but i have no clue how to fix it


Comment below rating threshold, click here to show it.

PenguinX3

Member

11-14-2012

Is nobody reading my possible fix and instead just going straight to posting a reply?


Comment below rating threshold, click here to show it.

Renan576

Junior Member

11-14-2012

Quote:
Originally Posted by PenguinX3 View Post
Is nobody reading my possible fix and instead just going straight to posting a reply?
Yeah I tried it, but it didn't work T_T
Did you do anything else, other than updating the Adobe Air?


Comment below rating threshold, click here to show it.

Renan576

Junior Member

11-15-2012

bump