Welcome to the Forum Archive!

Years of conversation fill a ton of digital pages, and we've kept all of it accessible to browse or copy over. Whether you're looking for reveal articles for older champions, or the first time that Rammus rolled into an "OK" thread, or anything in between, you can find it here. When you're finished, check out the boards to join in the latest League of Legends discussions.

GO TO BOARDS


Server Status always Unavailable

1
Comment below rating threshold, click here to show it.

Bendetta

Junior Member

10-05-2010

Hi,

I work at a LAN center, and for some reason one and only one of our 20 computers always claims that the server status is unavailable, and thus can't get past the launcher screen. We tried working on it for a week straight and eventually we stumbled upon the code to bypass it. Now it seems that the code has changed, and we're back to square one. Does anyone know what it's been changed to? It'd save us a bunch of time and keep our customers happy so they can sit next to each other when they play.

Thanks.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Bendetta

Junior Member

10-06-2010

Shameless bump.


Comment below rating threshold, click here to show it.

iChoke

Senior Member

10-06-2010

Quote:
Bendetta:
Hi,

I work at a LAN center, and for some reason one and only one of our 20 computers always claims that the server status is unavailable, and thus can't get past the launcher screen. We tried working on it for a week straight and eventually we stumbled upon the code to bypass it. Now it seems that the code has changed, and we're back to square one. Does anyone know what it's been changed to? It'd save us a bunch of time and keep our customers happy so they can sit next to each other when they play.

Thanks.


When you talk about the code, do you mean the up down left right up up down down? If so, same here!!! I wanted to play cuz my dad blocked it, but now the code doesnt' work for me Q.Q


Comment below rating threshold, click here to show it.

Forth Wind

Junior Member

10-06-2010

Make sure it is allowed in Windows firewall

Start > Control Panel > Windows Firewall

If it is allowed, try reinstalling the client

Let me know if that works


Comment below rating threshold, click here to show it.

iChoke

Senior Member

10-06-2010

No dude, he's talking about the Konami Code. The ownage showed me this:

Press CTRL+L in the client loadup.

Then copy and paste this EXACTLY

javascript:setServerStatus(1);

Yes including the semicolon.

It bypasses something and IT WORKS IT WORKS IT WORKS


Comment below rating threshold, click here to show it.

Aregionius

Senior Wrenchman

10-06-2010

The Konami Code has been discontinued.

Try running through these items,

2. You need to enable Active Scripting in Windows Internet Security (http://support.microsoft.com/gp/howtoscript).
3. Your Internet Explorer is in Offline Mode, change it.
4. You're set to use a proxy server, turn it off, Internet Options -> Connection -> Lan Settings -> Set to Auto Detect
5. Run through the other Windows Settings Fixes (http://support.leagueoflegends.com/entries/234288-windows-settings-troubleshooting) in the KB


Comment below rating threshold, click here to show it.

BJ1234CF

Junior Member

10-22-2010

Quote:
iChoke:
No dude, he's talking about the Konami Code. The ownage showed me this:

Press CTRL+L in the client loadup.

Then copy and paste this EXACTLY

javascript:setServerStatus(1);

Yes including the semicolon.

It bypasses something and IT WORKS IT WORKS IT WORKS


this is the best


Comment below rating threshold, click here to show it.

DawnofDusk

Senior Member

10-24-2010

Quote:
iChoke:
No dude, he's talking about the Konami Code. The ownage showed me this:

Press CTRL+L in the client loadup.

Then copy and paste this EXACTLY

javascript:setServerStatus(1);

Yes including the semicolon.

It bypasses something and IT WORKS IT WORKS IT WORKS


But, you can only do this if the Server Status is in fact online?


Comment below rating threshold, click here to show it.

Eambo

Recruiter

10-24-2010

Quote:
BJ1234CF:
this is the best


Also you could be banned for using this, this is considered an exploit - there's a reason the Konami Code was removed.

Try running through this:

http://cid-c35572ce02808614.office.live.com/browse.aspx/.Documents/Server%20Unavailable

And see if that resolves your issue.


1