Akali's Passive bugged? [Pic inside]

Comment below rating threshold, click here to show it.

无中生有

Senior Member

10-31-2012

You can clearly see in the picture, I have 10 Bonus AD. But, the passive isn't proc'ing.

Is any one else getting this? It's been a while now, and it's annoying, because I have to buy a Dorans blade to fix this every game.


Comment below rating threshold, click here to show it.

RavenMagus

This user has referred a friend to League of Legends, click for more information

Senior Member

10-31-2012

Are you sure? In the picture, it looks like you do have one side of the passive active, and you don't have enough AP for the other half.


Comment below rating threshold, click here to show it.

I might be Ali

This user has referred a friend to League of Legends, click for more information

Senior Member

10-31-2012

bump


Comment below rating threshold, click here to show it.

Shiki Ryougi

Senior Member

10-31-2012

You need 20 ap to proc the bonus damage on autoattacks.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Gleipnir

Senior Member

10-31-2012

How are you obtaining this 10 AD? Because the game rounds when it comes to bonus numbers. If it's 9.6 AD instead of 10, the passive won't proc.

EDIT: Ah didn't see the AP. Yeah you need 20 proc the other one.


Comment below rating threshold, click here to show it.

lord kratos

This user has referred a friend to League of Legends, click for more information

Senior Member

10-31-2012

If your ad is fractional and under 10 you do not get the bonus, because it does not round. It rounds only when displaying.