I can't spectate games..

Comment below rating threshold, click here to show it.

Seyeumi

Junior Member

08-21-2012

Bump! Same here. It just stays saying "Summoning..." forever.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Z10GateKeeper

Junior Member

08-22-2012

same (bump again...riot r u listening?)


Comment below rating threshold, click here to show it.

ZephyrDrake

Senior Member

08-22-2012

bump

been happening for quite some time and nothing from Riot yet... not even a "we're aware of this and we're looking at it" kind of answer


Comment below rating threshold, click here to show it.

Dr Lazarus

Junior Member

08-23-2012

same here


Comment below rating threshold, click here to show it.

Paperoil

Senior Member

08-23-2012

same here, more than 1 month now.


Comment below rating threshold, click here to show it.

TensaALT

Senior Member

08-23-2012

I wanna watch some games
so I can improve lol


Comment below rating threshold, click here to show it.

Grontad

This user has referred a friend to League of Legends, click for more information

Senior Member

08-23-2012

Feels pretty crappy that this hasn't been responded to at all.

EDIT: Jonzey20 figured it out! Move whoever you want to spectate into the "General" tab on your friends' list and you can spectate them. Just tried it and it fixed the problem.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Dracard

Member

08-23-2012

Quote:
Originally Posted by Grontad View Post
Feels pretty crappy that this hasn't been responded to at all.

EDIT: Jonzey20 figured it out! Move whoever you want to spectate into the "General" tab on your friends' list and you can spectate them. Just tried it and it fixed the problem.
This still doesn't help when you want to spectate pub games. I completely agree, I want to know what the hell is going on!


Comment below rating threshold, click here to show it.

skumbagsyn

Member

08-23-2012

same here


Comment below rating threshold, click here to show it.

Crastym

Senior Member

08-23-2012

I'm having the same problem as well. Sometimes it works, sometimes it doesn't - but resetting my computer doesn't solve the problem.