(Priority 1 Bug) Loading Screen BugSplat

First Riot Post
Comment below rating threshold, click here to show it.

MasterJared

Junior Member

10-30-2012

Just started having the same problems!! I load into the game everything is blue and then at about 13% it crashes and gives me a bug splat!


Comment below rating threshold, click here to show it.

dhoyt

Junior Member

10-31-2012

I reinstalled the game tonight after taking a couple month break. After multiple hiccups in the install and patching process I thought I was home free. After trying about 10 times and getting a bug splat crash before I load even 1% I decided to look online. What I found was an infinite number of threads all relating to the same problem most dating back to late July, and not one had a single shred of acknowledgment from Riot. Honestly? Let us make this game a little more difficult to play. Should have never re-installed...

But I wouldn't mind playing a few rounds. Let me know if you get your act together. I know its a free-to-play game, but let's not be complete slobs, eh?


Comment below rating threshold, click here to show it.

idano

Junior Member

11-01-2012

Just played a game as Ashe with no problems. Starting another game as Elise, game crashed with Bug Splat message right as it transitioned to the loading screen after champion select.

I killed the LoL app and logged back on. It tries to join the game in progress, but crashes again the moment it shows the load screen (less than a second). This repeats indefinitely. Poor team

I've never experienced LoL crashes like this before. I have also already played several games as Elise without problems. I'm hoping I will be able to play more matches after the current one expires. Running the LoL repair tool right now...

I have made no changes to my drivers or anything recently. Like I mentioned, I played an entire round just before this one and it went fine.

Update:

This is now occurring for all games I play, regardless of the character I choose. I had already run the repair tool and restarted my computer. Crashes right as it begins the loading screen after champion select.


Comment below rating threshold, click here to show it.

MiniMinted

Junior Member

11-09-2012

I've been having the same problem as a lot of people in this thread since the patch. I can play in custom matches, but not matchmaking. Hopefully Riot can fix this problem.


Comment below rating threshold, click here to show it.

KCasaurus

Junior Member

11-13-2012

I upgraded to windows 8 and started getting this same issue. Updated driver, got adobe air, updated windows, used the repair tool, and currently trying my second uninstall and re-install. this is a pain. I also checked to see if I had the correct forwarding ports. Still crashing after champ select and getting the bug splat error. I will continue trying things until it's fixed


Comment below rating threshold, click here to show it.

KCasaurus

Junior Member

11-13-2012

I updated to windows 8 and this has been happening to me.

So far I have:
Updated graphics card driver
Updated windows
Got Directx 9c
Got Adobe air
Checked my forwarding ports
Used the repair tool

I am currently :
Trying my second uninstall and re-install

If you guys can think of anything else I can try please let me know!


Comment below rating threshold, click here to show it.

DOTA Purple

Junior Member

11-23-2012

Why does riot not respond anymore?
It just happened to me today, no bug report, it just closes.
Also I have a t3 rune on my lv5 summoner by using rune recycle thing, I don't know if that's a cause


Comment below rating threshold, click here to show it.

Beanst

Senior Member

11-23-2012

Yes i just posted about this...


Comment below rating threshold, click here to show it.

Beanst

Senior Member

11-23-2012

Quote:
Originally Posted by Iniquitee View Post
Hey guys - we really need RADS user kernel logs - navigate to your LoL folder, click on RADS and you should see some rads_lol_kernel.log# files. If you can pass those along to us - especially the larger ones (largest size in KB) that would be really useful to troubleshooting this issue. Thanks!
rads_user_kernal.log8 1,571 KB


Comment below rating threshold, click here to show it.

DarkAngel Demon7

Junior Member

12-22-2012

Blue loadscreen,bugsplat at 60-70%,Got worst and worst since the 18th.the 18th just normal and a bugsplat just popped up was able to repair next day happened again i was able to repair it.20th was okay no bugsplats,21st it happened again repaired it,then i fell asleep 3am.22nd i checked.Blue loadscreen bugsplat.