My Dominion Queue times seem alot higher than usual?

12
Comment below rating threshold, click here to show it.

Narog

Senior Member

12-30-2011

i get 3 mins at max but it used to be less


Comment below rating threshold, click here to show it.

Golly

Senior Member

12-30-2011

Quote:
Originally Posted by Silent Reaper View Post
Before it used to be around 30-90 seconds, but now I'm getting queu times of over 5 minutes?

Can someone tell me what's going on?
(Any problems with MM?)
Not meaning to derail the thread, but:

Shot in the dark... did you used to play diablo 2 with deathfeast and notturain and hoar-monger?


Comment below rating threshold, click here to show it.

Charcoales

Senior Member

12-30-2011

i've been getting 10+ minute queues, i just restart queue once it reaches 15 mins


Comment below rating threshold, click here to show it.

blackDAILO

Senior Member

12-30-2011

Once it exceeds 2 minutes I would restart queue.

Gets into match right away, that truck usually works for me.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Apraxas

Junior Member

01-05-2012

Quote:
Originally Posted by Estufa View Post
be happy u don't have 15-30 min queues :P

Hey, i fought with you yesterday... it was after being 25 minutes in queue with ascended one.... this really depresses me. Is it really we are high elo or just small player base?

I mean i only have like 70 more wins than loses 366-296...


Comment below rating threshold, click here to show it.

Nojito

Senior Member

01-05-2012

are queue times really bad for draft pick when compared to blind?

should I only play draft mode?


12