Type_e fail

Comment below rating threshold, click here to show it.

zäne

Senior Member

10-29-2011

Does anyone have any clue what the **** this is i've wasted my time uninstalling and reinstalling to no avail.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Velkorious

This user has referred a friend to League of Legends, click for more information

Senior Member

10-29-2011

Looks like a windows issue too. (which you saw)

http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=869107

Not much we can do as far as the mac beta is concerned. Need to wait on Riot for a fix.


Comment below rating threshold, click here to show it.

zäne

Senior Member

10-29-2011

That was a thread from August, and he said he was on a macbook..but thanks for replying =/
I just dont know what to do and its frustrating receiving no help


Comment below rating threshold, click here to show it.

Boompje

Senior Wrenchmen

10-30-2011

Have you tried full reinstall?
(that includes, removing all other files in the HD -> Library and HD -> Personal folder -> Library, everything LoLrelated)? ?


Comment below rating threshold, click here to show it.

zäne

Senior Member

10-30-2011

Yes I deleted everything I found under "league" "lol" and "riot". And tried multiple uninstalls and reinstalls. I came across a thread on the EU forums - http://euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=412553&page=6.
A person named slane has the same exact problem as I, right down to the part where 0.0.0.1 file is a 0.0.0.0 file. I appreciate your help and time.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Jiitzu

Junior Member

10-30-2011

Im also having this problem. I restarted my mac, modem, router, and still not working. I also reinstalled the game and it didn't work. I found this in a self_update.log

Quote:
( ERROR)[22:27:14.242] RADS::UserKernel::Application::SelfUpdate: CreateProcess failed.
( DEBUG)[22:27:14.242] RADS::Common::LocalFileSystem:eleteFileA: ("E:\TG-S~2S4\TMP783.tmp")
( DEBUG)[22:27:14.242] RADS::Common::LocalFileSystem:eleteFileA: ("E:\TG-S~2S4\TMP782.tmp")
( DEBUG)[22:27:14.243] RADS::Common::HTTPConnection:isconnect: ()
( DEBUG)[22:27:14.243] RADS::Common::HTTPConnection:isconnect: Closing session handle.
( DEBUG)[22:27:14.243] RADS::Common::HTTPConnection:isconnect: Closing internet handle.
( ERROR)[22:27:14.243] RADS::UserKernel::Application::Run: SelfUpdate failed.
( DEBUG)[22:27:14.243] RADS::UserKernel::Application::Run: Returning 0x80004005
( USER)[22:27:14.243] WinMain: An error has occurred of type E_FAIL


Comment below rating threshold, click here to show it.

zäne

Senior Member

10-30-2011

http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1397908

go to this thread and download the preinstalled version of the client.
I did that and it worked wonderfully. Just dont forget to change the server to NA because I was trying to log into the EU west server to no avail ;D


Comment below rating threshold, click here to show it.

Jiitzu

Junior Member

10-30-2011

did you uninstall the one you had before installing the preinstalled version or just overwrite it?


Comment below rating threshold, click here to show it.

Jiitzu

Junior Member

10-30-2011

nvm it working! thanks for your help... I was looking for a fix since last patch :\