HOW TO FIX 'RADS error'

12
Comment below rating threshold, click here to show it.

g0oddy

This user has referred a friend to League of Legends, click for more information

Junior Member

08-22-2011

it says something about make sure connect to internet, check firewall and what not, well i took out the rads_user_kernel.log then i could log in threw the admin launcher, i haven't tried the normal one, but they do the samething as far as i can tell.

you should 1st check if what is says is workering before you try this because it will make a new rads_user_kernel.log and you can delete the old one (i'm not just because i wanna remember what to get rid of if i get the rads error again).


Comment below rating threshold, click here to show it.

whermacht2SS

Junior Member

08-22-2011

just delete rads_user_kernel in Riot Games\League of Legends\rads\temp


Comment below rating threshold, click here to show it.

Keyru

Player Behavior Specialist

08-22-2011

Try these below.

Quote:
8) Delete the folder: C:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_launcher
Re-open LoL. During this time the badge will show as it redownloads the files. Please do not click the badge until it either disappears of LoL opens.

8.1) Similar to 8:

Try the following:


Delete:
- everything inside C:\Riot Games\League of Legends\RADS\downloads
- lol_air_client and lol_air_client_config_na inside C:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects
- everything inside C:\Riot Games\League of Legends\RADS\solutions

After deleting ,restart your computer. When restarted, run League of Legends in Administrator Mode.
Quote:
Originally Posted by Son Golin View Post
In the meantime, can you do the following (Using Internet Explorer 8 or 9):
  • Download and install Adobe AIR.
  • Download and install Adobe Flash.
  • Download and install C++ Redistributable (32-bit) (64-bit).
  • Download and install DirectX 9.0c.
  • Download and install .NET 3.5.
  • Download and install .NET 4.0.
  • Restart the PC.
  • Run Windows Update and do all important and optional updates.


Comment below rating threshold, click here to show it.

whermacht2SS

Junior Member

08-22-2011

Quote:
Originally Posted by Keyru23 View Post
Try these below.
nonsense ive tried all of those non of them work i deleted C:\Riot Games\League of Legends\rads\temp rad_user_krenel in that and that worked for me


Comment below rating threshold, click here to show it.

xZaenx

Recruiter

08-24-2011

Quote:
Originally Posted by whermacht2SS View Post
just delete rads_user_kernel in Riot Games\League of Legends\rads\temp
Where is this??? Sorry I'm not the best with computers.


Comment below rating threshold, click here to show it.

epicwinmaster5

Junior Member

08-24-2011

do you delete the temp and the rads_user_kernel???


Comment below rating threshold, click here to show it.

rownshen

Junior Member

02-03-2012

the Easiest way to fix this is to right click on the Desktop Icon and say run as administer and it should come up


Comment below rating threshold, click here to show it.

rownshen

Junior Member

02-03-2012

I found an easy way to fix the RADS error all you have to do is right click on the the desktop icon and then say "run as administer" and that sshould bring up the launcher and the ability to update. if you have any questions just let me know


Comment below rating threshold, click here to show it.

JCpunkhead

Junior Member

09-21-2012

Hi Guys,
The following solution worked for me: Just reinstall your game in /C Drive, so basically just press complete install. This worked out for me and I hope it works for you too.


Comment below rating threshold, click here to show it.

khurieh

Member

09-21-2012

Quote:
Originally Posted by Keyru View Post
Try these below.
Can some of you pay attention the the other thread that says " black screen after champ. select.?" we need some help too and so far we are trying by ourselves....


12