Helppppppppp!!!!

Comment below rating threshold, click here to show it.

Angyoonshi

Junior Member

03-30-2010

I couldnt open the game after installed, I've tried manymanymany times, plzzzzz someone help!!!


000000.000| 36488.0000kb| 36488.0000kb added| ALWAYS| OS Version String: Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3 (build 2600)
000000.000| 36524.0000kb| 36.0000kb added| ALWAYS| Measured processor speed: 1821
000000.000| 36524.0000kb| 0.0000kb added| ALWAYS| CPU: GenuineIntel, Intel(R) Core(TM)2 CPU 4300 @ 1.80GHz, x86 Family 6 Model 15 Stepping 2, 1806 (0 core)
000000.597| 39164.0000kb| 2640.0000kb added| ALWAYS| Display info: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB 6.14.0011.9713
000000.598| 39164.0000kb| 0.0000kb added| ALWAYS| Physical memory: 3623006208
000000.623| 56052.0000kb| 16888.0000kb added| ALWAYS| Global Log Level set to WARN
000000.623| 56052.0000kb| 0.0000kb added| ALWAYS| Build Version: Version 1.0.0.81 (Mar 23 2010/15:01:54) [PUBLIC]
000000.689| 57392.0000kb| 1340.0000kb added| ALWAYS|
000000.689| 57400.0000kb| 8.0000kb added| ERROR| Bad command line arguments 1! ""


Comment below rating threshold, click here to show it.

Angyoonshi

Junior Member

03-30-2010

BTW non of the troubleshooting things can solve my problem!!!


Comment below rating threshold, click here to show it.

Aregionius

Senior Wrenchman

03-30-2010

Do you get any error messages? At what point does it stop working?


Comment below rating threshold, click here to show it.

Angyoonshi

Junior Member

03-30-2010

no error msg, nothing, just got the error msg from the log, nothing happen after u click on the play lol or lol.exe. I've try everything-3-