Game not launching after Patcher

First Riot Post
Comment below rating threshold, click here to show it.

DakotaTheBest

Junior Member

10-17-2011

Same exact problem with me. Here are my logs.


Comment below rating threshold, click here to show it.

xXAndreXx

Junior Member

10-30-2011

i have the same problem with the login screen. The patcher screen loads and i press play but the login screen doesnt appear at all. Here are my logs.
Please help.


Comment below rating threshold, click here to show it.

VU Summoner Name

Junior Member

10-30-2011

I'm having the same problem. When I press play it doesn't load. I've tried uninstalling and reinstalling twice. I've also restarted my computer


Comment below rating threshold, click here to show it.

FootballCrazyMF

This user has referred a friend to League of Legends, click for more information

Junior Member

11-20-2011

I had some of the same issues. I would open up LoL, click the Play button, and it would not do anything. So I opened up my task manager, and both PVP.net patch and the PvP.net patcher kernel were running, but the login screen was not showing up. Even after I repaired, it still did not work.

I uninstalled Pando Media and LoL through the control panel, and in doing so, I found something interesting.

My Adobe Air had magically disappeared, along with 2 other files that I could not remember the name of.

After a computer restart, I re-installed LoL into the C:\Program Files\Riot Games address (had to create the Riot Games folder). After it patched, it worked.

tl;dr: Adobe Air and some other files were missing, and Repair wasn't fixing it. Uninstalled and re-installed, and it worked.


Comment below rating threshold, click here to show it.

CreatorOFstorms

Junior Member

06-09-2012

OMG this is making me mad! this game is so epic! yet for some reason, after the 81 summoner showcase, i couldn't log in. Not even that, i click on the play button and the same exact thing happens to what happened to these fellows here. Last time i played was at 6/8/12 and it was custom games at around 7:00-8:00 A.M. Brooklyn, N.Y. time. please fix this.

( I dont know which update it was so i cant post the link, but i know for sure it 6/8/12, when the 81 summoner showcase came out, and then stopped working at 9:00 P.M, when i got back on. ) Please fix this and reply to any solutions you possibly had or can think of. I did everything i could, restart computer, repair game, and re download the full game. Nothing worked, not even in a specific sequence. I beg of you, i am obsessed with this game and i need a solution, please riot, try your best to fix what is happening, i spent 150$ on this game and this is making me regret it ):


Comment below rating threshold, click here to show it.

PunishedEagle88

Member

06-09-2012

INFO: maestro [server] initializing...
ERROR: The file [C:/Riot Games/League of Legends/RADS/projects/lol_air_client/releases/0.0.0.150/deploy/LolClient.exe] does not exist.ERROR: The file [C:/Riot Games/League of Legends/RADS/solutions/lol_game_client_sln/releases/0.0.0.156/deploy/League of Legends.exe] does not exist.ERROR: One or more of the required applications could not be found.
INFO: New thread go!
INFO: Starting Process Thread Spinning
ERROR: Looking for air at LOLCLient.exe to fill in new proc info, but did not find it.
INFO: [MaestroAgent_DebugLoop] The system cannot find the file specified.

ERROR: Failed to start process.
I believe this is the logs for my error but im not quite sure what it means. I am getting the same issue as above.