PVP.net Patcher Kernel Has Stopped Working

First Riot Post
Comment below rating threshold, click here to show it.

Bobburn

Junior Member

08-19-2011

I don't know how to fix :S


Comment below rating threshold, click here to show it.

Driggzy

Junior Member

08-20-2011

i jus wanna play

****ER ASS RIOT FIX THIS PROBLEM


Comment below rating threshold, click here to show it.

DonkeyDropper

Junior Member

08-22-2011

this problem is giving me the ****'s i have done everything asked and still nothing..riot better do something to help.. was it after patch was d/l problems started? i played last night after patch and then today it wont work.,. some MVP.net Kernel not responding ???


Comment below rating threshold, click here to show it.

chilloutbabe

This user has referred a friend to League of Legends, click for more information

Junior Member

08-25-2011

I have the same issue. I have already tried a lot to do but it still dont working. Here is my karnel file.Replay as soon as possible please.


Comment below rating threshold, click here to show it.

itachikiller

Junior Member

08-26-2011

pls help me jozreal


Comment below rating threshold, click here to show it.

itachikiller

Junior Member

08-26-2011

pls help me jozreal here my log


Comment below rating threshold, click here to show it.

hirosoli

Junior Member

08-27-2011

Sorry, but I have the same problem. I downloaded the game and patched it late last night. I was able to play last night, however, I am unable to play today. I searched the tech support portion of the website, however, I didn't find anything. Please advise.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Just4FunXO

Junior Member

08-27-2011

I'm have problem too and it's as follow:

( USER)[18:50:53.369] RADS::UserKernel::Application::Run: Riot Application Distribution System (c) 2010 Riot Games (version 1.0.0.226)
( USER)[18:50:53.369] RADS::UserKernel::Application::Run: Running at 18:50:53 on 08/27/2011
( DEBUG)[18:50:53.370] RADS::UserKernel::Application::Run: Command line: "updateandrun lol_launcher LoLLauncher.exe"
( DEBUG)[18:50:53.370] RADS::UserKernel::Application::SelfUpdate: Executed from root folder with correct name, not an update.
( DEBUG)[18:50:53.370] RADS::Common::HTTPConnection::HTTPConnection: (http://l3cdn.riotgames.com)
( DEBUG)[18:50:53.370] RADS::Common::HTTPConnection::Connect: (http://l3cdn.riotgames.com)
( DEBUG)[18:50:53.371] RADS::Common::HTTPConnection::GetFile: ("/releases/live/system/rads_user_kernel.exe.version", "C:/Riot Games/League of Legends/RADS/temp\TMPF2B9.tmp", RETRY, 0x00000000)
( DEBUG)[18:50:53.554] RADS::UserKernel::Application::SelfUpdate: Up to date.
( DEBUG)[18:50:53.554] RADS::Common::HTTPConnection:isconnect: ()
( DEBUG)[18:50:53.563] RADS::Common::LocalFileSystem::FindFiles: (C:/Riot Games/League of Legends/RADS/temp/TMP*, 0x00000000 , 0x00000000)
( DEBUG)[18:50:53.573] RADS::User::PandoManager::start: launching Pando
( DEBUG)[18:50:53.586] RADS::UserKernel::UserCommandThread::ThreadProc: Command Line: [updateandrun] [lol_launcher] [LoLLauncher.exe]
( DEBUG)[18:50:53.586] RADS::API::Impl::Main::Main: User kernel is running, attempting connection.
( DEBUG)[18:50:53.586]


Please advise

Thanks LOL friends!!


Comment below rating threshold, click here to show it.

Elise I got dome

This user has referred a friend to League of Legends, click for more information

Junior Member

08-27-2011

Quote:
Originally Posted by hirosoli View Post
Sorry, but I have the same problem. I downloaded the game and patched it late last night. I was able to play last night, however, I am unable to play today. I searched the tech support portion of the website, however, I didn't find anything. Please advise.


I have the exact same problem; I could play yesterday but not today. I reinstalled LoL, repaired it, ran it as admin, etc. I looked online for any solutions but I have not been able to find anything. I run it as admin and I am able to click the "play" button, but LoL doesn't come up after this.


Comment below rating threshold, click here to show it.

MelonJuicee

Junior Member

08-27-2011

was playing fine til yesterday ...but today.. earlier in the morning launcher did open but nothing happend when i clicked play...now launcher wont even come up it says that kernal blahblah is stopped working