Everything on screen goes black

12
Comment below rating threshold, click here to show it.

guyz

Recruiter

04-20-2011

I'll just start up a game, everythings fine, then i start moving and everything on my screen(lol screen) goes black except the UI

Above all the minions/champions, there is a grey box with the health/mana/energy bars shown as white.


I've actually been banned because i've had this problem so much, that i can't even play and i'm marked as a leaver....

This is annoying...

I'm using a standard, stock Gateway MX6956 laptop....
Reinstalled all drivers...


Comment below rating threshold, click here to show it.

CHUCK N0RlSS

Senior Member

04-20-2011

Graphics card going bad possible?


Comment below rating threshold, click here to show it.

guyz

Recruiter

04-20-2011

I've looked into that..... but everything else on my computer works fine.
WoW works.
Starcraft works.
Runescape(lol) works...

Just LoL is buggy.


Comment below rating threshold, click here to show it.

CHUCK N0RlSS

Senior Member

04-20-2011

Lol, I play Runescape aswell XD


Comment below rating threshold, click here to show it.

guyz

Recruiter

04-20-2011

Good to know i'm not alone anymore.


Comment below rating threshold, click here to show it.

CHUCK N0RlSS

Senior Member

04-20-2011

Lol yea.... Runescape is that game everyone play's but no one want's to admit it haha.


Comment below rating threshold, click here to show it.

guyz

Recruiter

04-20-2011

It's seriously one of the longest games you can play......
99 in 27 skills. Some skills taking 5 months to get 99...
Others taking a week.

There's just so much to do.


Comment below rating threshold, click here to show it.

CHUCK N0RlSS

Senior Member

04-20-2011

Lol, yea i've played it from 2004-2011 lol, I end up quiting 3 or 4 months but then come back lol


Comment below rating threshold, click here to show it.

guyz

Recruiter

04-20-2011

Bump....


Comment below rating threshold, click here to show it.

ARedPoppy

Senior Member

04-20-2011

Hey Anston,

Try going through this list and seeing if anything helps:

1. Restart your client
2. Check to make sure you have cookies enabled in your Internet Settings.
3. You need to have TLS 1.0 enabled, in Control Panel -> Internet Options -> Advanced tab, all the way at the bottom
4. Reset your internet explorer settings to default
5. Make sure you're not set to "Work Offline" mode in IE.
6. Update your Internet Explorer.
7. Reset your Windows Settings (http://support.leagueoflegends.com/e...roubleshooting)


12