Problems accepting the Summoner's Code? Click here!

First Riot Post
Comment below rating threshold, click here to show it.

oR BlueWizard

This user has referred a friend to League of Legends, click for more information

Senior Member

03-18-2011

test

Edit: doesnt work in firefox


Comment below rating threshold, click here to show it.

SyntheticLies

Member

03-18-2011

testing


Comment below rating threshold, click here to show it.

BlargCow

This user has referred a friend to League of Legends, click for more information

Senior Member

03-18-2011

testt

it WORKG


Comment below rating threshold, click here to show it.

TheNat

Senior Member

03-18-2011

testing.

works for me in firefox. but if you have firefox and you use noscript, you may way to set it to temporarily accept all scripts.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Silence7

This user has referred a friend to League of Legends, click for more information

Senior Member

03-18-2011

Also signing out and back in fixes my problem.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Gugoll

This user has referred a friend to League of Legends, click for more information

Recruiter

03-18-2011

testing
edit:woot it worked


Comment below rating threshold, click here to show it.

XseekerX

This user has referred a friend to League of Legends, click for more information

Senior Member

03-18-2011

worked fine


Comment below rating threshold, click here to show it.

cUGxTkENmYiIM8AQ

Senior Member

03-18-2011

i clicked and i dont think its working


Comment below rating threshold, click here to show it.

Vulking

This user has referred a friend to League of Legends, click for more information

Senior Member

03-18-2011

I have a problem, I think that if I accepted the code I should be able to see all the forum post normally, those faded gray ones are really tiresome for the eyes, why do you punish me for accepting the code? D:


Comment below rating threshold, click here to show it.

Miralya

Senior Member

03-18-2011

testing?
seems to be fixed after the second one.