I Can't play the game!

12
Comment below rating threshold, click here to show it.

Aregionius

Senior Wrenchman

02-11-2010

Makind can you post your patcher logs,

http://kb.leagueoflegends.com/questi...on+of+LoL+Logs


Comment below rating threshold, click here to show it.

Makind

Junior Member

Comment below rating threshold, click here to show it.

Makind

Junior Member

02-12-2010

staff? hello?? my logs is here!


Comment below rating threshold, click here to show it.

Postal Twinkie

Wrenchman

02-12-2010

Can you post a dxdiag, and a netalyzr as well..

http://netalyzr.icsi.berkeley.edu/ This is the netalyzr, post the results URL, DO NOT copy and paste the results.

Dxdiag info here...

http://kb.leagueoflegends.com/questi...o+a+Forum+Post

Also make sure you have this client set as an exception in your firewall, I would also turn of anti virus software and see if it connects.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Makind

Junior Member

02-14-2010

http://n2.netalyzr.icsi.berkeley.edu...e362-44b0-a2e4


i try that but doesn't work


Comment below rating threshold, click here to show it.

Makind

Junior Member

02-15-2010

hello???


Comment below rating threshold, click here to show it.

Groso

Senior Member

02-15-2010

Hello, i have the same problem there is ICSI
http://n1.netalyzr.icsi.berkeley.edu...21b2-440e-8014

and dxdiag


Comment below rating threshold, click here to show it.

Aregionius

Senior Wrenchman

02-15-2010

For both of you, make sure you have exceptions added to your computer firewall and forwarded ports to your router firewall if necessary.

http://www.leagueoflegends.com/board...ad.php?t=52018

Both of you also have excessive buffering on your line, this could affect performance with both a redownload of the client and with patching. To adjust this, you would have to check with your router/modem's guide.

Mankind, according to your netalyzr, you have issues with packet loss and extremely limited bandwidth. You may not be able to make a connection to the server if you can't resolve those issues.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Groso

Senior Member

02-15-2010

if i disable firewall i still cant connect . but i can connect to EU client
and yesterday it was ok


12