Connection problems..

First Riot Post
Comment below rating threshold, click here to show it.

ketchup

Senior Member

08-14-2009

Not for me, but my teammates. Looks like something is funny here. Two games in a row, I have been given a 3 vs 0 match up. First game, 3 from my team connected, but the whole other team was not, so 1 left. Ended up being 2 vs 0, we ended up pushing mid and finishing it. The second game, it was the same, but this time , the third did not leave.

First game players on my team: Lobotomized and ketchup(me)
Second game players: Lobotomized, ketchup, and Ditka.

Screen captures included below.

-Edit-

Sorry, odd problem, wasn't too sure if I should post it here or not, so forgot screen captures. They are included now that I accidentally made the thread anyways.. Yes, sent in logs also.


Comment below rating threshold, click here to show it.

muusbolla

Senior Member

08-14-2009

Two games in a row now, our team has been disconnected after champion selection, right when the game client/load screen is supposed to appear. We just got a largely blank box that said "Error".

Maybe your opponents were victims of the same bug? I'm making another thread about this.


Comment below rating threshold, click here to show it.

gruof01

Senior Member

08-14-2009

Does anyone have a screen shot of this error box? I'm trying to figure out if it is an error in the front end or the game itself.


Comment below rating threshold, click here to show it.

ketchup

Senior Member

08-14-2009

Just right now... 5 not connected.. just blank screens..