Welcome to the Forum Archive!

Years of conversation fill a ton of digital pages, and we've kept all of it accessible to browse or copy over. Whether you're looking for reveal articles for older champions, or the first time that Rammus rolled into an "OK" thread, or anything in between, you can find it here. When you're finished, check out the boards to join in the latest League of Legends discussions.

GO TO BOARDS


spiral blade distance indicator

1
Comment below rating threshold, click here to show it.

Jpeg

Senior Member

08-13-2009

this isn't showing up at the start of the game. the cursor is still there but the green indicator aoe thing isn't there.

This only happens when i start mid. and goes away when i bp back.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Jesse Perring

Recruiter

08-14-2009

Does this happen only when you mouse over the spell or when you hotkey it too? I've noticed the green range bubble not show up when using hotkeys, but it does show up when I manually click it. In any case the devs need to know about it. Thanks.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Jpeg

Senior Member

08-19-2009

Quote:
Jesse Perring:
Does this happen only when you mouse over the spell or when you hotkey it too? I've noticed the green range bubble not show up when using hotkeys, but it does show up when I manually click it. In any case the devs need to know about it. Thanks.


sorry i didn't respond sooner. it happens when i use the hotkey and when i mouse over.

it happens almsot every game i start mid, i've submited my report logs/specs multiple times for different reasons but ifyou need me to again i'd be more than willing.

i tried to get a screen shot but the targeting reticle doesn't show in them, so it would be rather usless.

Thanks for your responce and your concern.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Jpeg

Senior Member

08-22-2009

i'm still having this issue, just wanted to make sure you where aware.

thanks.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Jpeg

Senior Member

09-13-2009

i'm having this problem more consistently. it's just about every time now regardless of the character.


1