[Suggestion] Default Browser from links.

12
Comment below rating threshold, click here to show it.

Divinian

Junior Member

01-14-2010

Personally, I cannot stand that when I click on a news link from the PVP.Net launcher or main page, it always launches Internet Explorer. Is it possible to have the front end launch the default browser when clicking on a link instead of always launching IE? Some of us use other browsers such as Firefox or Safari as our default browser.

Thanks =)


Comment below rating threshold, click here to show it.

Theatrum

Member

01-15-2010

I agree, or even have the ability to browse the site from within LoL


Comment below rating threshold, click here to show it.

SniperFodder

Junior Member

01-16-2010

Indeed. Don't get me wrong, IE8 is great and... okay so it isn't. But i would have thought that you would look up the system's default browser and launch that instead. I mean... it shouldn't be too hard to pass a url to other browsers instead of IE8 would it?


Comment below rating threshold, click here to show it.

angrybacon

Member

01-17-2010

I think that the issue is that the PVP.net client is using the IE engine to display pages. That, or someone did some really bad coding because the Windows API call to open a link in a browser goes to whatever your default browser is.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Errant

Member

01-19-2010

I came here to post this exact same suggestion. No more internet explorer, please.


Comment below rating threshold, click here to show it.

IamGrimm

Senior Member

01-20-2010

+1 Annoyed by IE since 1999.


Comment below rating threshold, click here to show it.

coldeq

Member

01-22-2010

+1

Even micro$oft products use your default browser these days


Comment below rating threshold, click here to show it.

Estin

Junior Member

01-24-2010

+1


Comment below rating threshold, click here to show it.

Aralox

Member

01-28-2010

yes +1


Comment below rating threshold, click here to show it.

pumpkinman

Member

01-29-2010

you could just remove Internet Explorer all together. that should fix the problem... ill test it tonight and report back.


12