Welcome to the Forum Archive!

Years of conversation fill a ton of digital pages, and we've kept all of it accessible to browse or copy over. Whether you're looking for reveal articles for older champions, or the first time that Rammus rolled into an "OK" thread, or anything in between, you can find it here. When you're finished, check out the boards to join in the latest League of Legends discussions.

GO TO BOARDS


White Boxes on game load & glitched graphics

1
Comment below rating threshold, click here to show it.

gh0stwriter

Junior Member

03-27-2013

Hi guys,

Appreciate all the hard work on the new client. I have been playing for months on iLOL and it has worked perfectly.

Have installed & updated the official client. All works perfectly until a match starts to load. Character portraits are just white boxes, with names & ping. Then when map comes up, just completely glitched graphics. Game is running, but unplayable.

To try and make things easier I have included some specs here, + screenshots.

Hopefully we can get this resolved.

Thanks in advance.

G.


Hardware Overview:

Model Name: MacBook Pro
Model Identifier: MacBookPro2,2
Processor Name: Intel Core 2 Duo
Processor Speed: 2.33 GHz
Number Of Processors: 1
Total Number Of Cores: 2
L2 Cache: 4 MB
Memory: 2 GB
Bus Speed: 667 MHz
Boot ROM Version: MBP22.00A5.B07
SMC Version (system): 1.12f5
Serial Number (system): W87110H6W0L
Hardware UUID: 00000000-0000-1000-8000-0017F2D7C2F5
Sudden Motion Sensor:
State: Enabled

System Software Overview:

System Version: Mac OS X 10.6.7 (10J869)
Kernel Version: Darwin 10.7.0
Boot Mode: Normal
Secure Virtual Memory: Enabled
64-bit Kernel and Extensions: No
Time since boot: 5 days 10:56

ATI Radeon X1600:

Chipset Model: ATY,RadeonX1600
Type: GPU
Bus: PCIe
PCIe Lane Width: x16
VRAM (Total): 256 MB
Vendor: ATI (0x1002)
Device ID: 0x71c5
Revision ID: 0x0000
ROM Revision: 113-xxxxxx-158
EFI Driver Version: 01.00.158
Displays:
Color LCD:
Resolution: 1440 x 900
Pixel Depth: 32-Bit Color (ARGB8888)
Main Display: Yes
Mirror: Off
Online: Yes
Built-In: Yes
Display Connector:
Status: No Display Connected

*******http://i50.tinypic.com/v75d9v.png********
*******http://i49.tinypic.com/rcpz0y.png********


Comment below rating threshold, click here to show it.

Dataslave

Adjudicator

03-27-2013

Your computer has an x1600 video card, which is below the minimum system requirements (https://support.leagueoflegends.com/entries/23260481-League-of-Legends-Mac-Client-Minimum-System-Requirements) for the official client. That said, the developers are committed to making the game work (http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=3123181) on your card, and have managed a fix. Its on the public beta environment now, and will be in the next live patch of the game.


Comment below rating threshold, click here to show it.

gh0stwriter

Junior Member

03-27-2013

Thanks for the prompt response. Ok well I'll take a break for a few weeks then. ;p In any event I am getting a new machine in the next few months, but just wondered if there was an easy fix.

Yay for the devs. & appreciate your forum knowledge.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Dataslave

Adjudicator

03-27-2013

Quote:
gh0stwriter:
Thanks for the prompt response. Ok well I'll take a break for a few weeks then. ;p In any event I am getting a new machine in the next few months, but just wondered if there was an easy fix.

Yay for the devs. & appreciate your forum knowledge.


The patch looks to be landing tomorrow (http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=36018414#post36018414).


Comment below rating threshold, click here to show it.

gh0stwriter

Junior Member

03-27-2013

Nice! Well that WAS an easy fix then....(at least from this side of the fence..)..fingers crossed this solves my issue.


1