Welcome to the Forum Archive!

Years of conversation fill a ton of digital pages, and we've kept all of it accessible to browse or copy over. Whether you're looking for reveal articles for older champions, or the first time that Rammus rolled into an "OK" thread, or anything in between, you can find it here. When you're finished, check out the boards to join in the latest League of Legends discussions.

GO TO BOARDS


Cannot login - No response from server - Firewall

Comment below rating threshold, click here to show it.

StormCast3r

Junior Member

03-19-2013

morgageddon want us to copy and paste the results on a .txt and attach? or what? cause i didnt geta file at the end just a page of results


Comment below rating threshold, click here to show it.

TheBlindSpawt

Junior Member

03-19-2013

I'll let the others, I got errors installing the plug-in, it's an unknown site and I definitely dont want to post my information to this forum.

If you have an e-mail address you'd like me to send the file to, I may be able to try it through IE or Firefox instead of Chrome...


Comment below rating threshold, click here to show it.

StormCast3r

Junior Member

03-19-2013

TheBlindSpawt i checked through my results and i cant find anything that would be unsafe to give out, I'll post my results on the forum maybe u won't have to do anything if he finds the problem


Comment below rating threshold, click here to show it.

StormCast3r

Junior Member

03-19-2013

alright those are my results


Comment below rating threshold, click here to show it.

cryte

Senior Member

03-19-2013

Quote:
Morgageddon:
What anti-virus are you running and have you allowed all League Processes through it/the firewalls?

I am having the same problem. I am running Norton and Constant Guard.
I allowed all of the League Processes through the firewalls.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Kristix

Junior Member

03-19-2013

I have been having the same problem since the new patch came out, and I am not sure what to do. Anything that would be helpful would be greatly appreciated!


Comment below rating threshold, click here to show it.

StormCast3r

Junior Member

03-19-2013

Hey guys I'm glad to let you know I've found the problem with my comp, it's probably not the same for you though... my dad had installed norton, and for some reason the computer was acting like it had never been installed.. may sound dumb but I changed some properties and restarted my comp. Now it's working fine thanks for the help!


Comment below rating threshold, click here to show it.

A Rusty Plunger

Junior Member

03-19-2013

here is mine, sorry that took so long.

http://n3.netalyzr.icsi.berkeley.edu/restore/id=ae81b058-26334-8e10738b-aaec-42a2-a2fb/rd


Comment below rating threshold, click here to show it.

Kristix

Junior Member

03-19-2013

This one is mine

http://n2.netalyzr.icsi.berkeley.edu/summary/id=43ca208a-29193-fd33fbaf-5ee1-49ad-8ab0


Comment below rating threshold, click here to show it.

TheBlindSpawt

Junior Member

03-19-2013

Ok I finally got it running in IE, will post my results as well unless a solution has already been determined?