Stuck at "Attempting to Reconnect" Screen

12
Comment below rating threshold, click here to show it.

Adorability

Junior Member

02-19-2013

I start a game and go through the normal process of queue. When queue is over, the client simply minimizes and says "Attempting to Reconnect". I click the "Attempting to Reconnect" button and it minimizes again. I used the repair client thing twice and nothing has changed. I even rolled back the patch and tried again! Please help. I've already been banned from my main account because I "Left" a rank game.

* This happens for ALL game modes.
* This started after I uploaded the new patch.
* I just updated Windows and there is still no change
* I'm using Windows Vista 7
* I deleted everything that had to do with LoL from my computer, re downloaded and there was STILL no change.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Adorability

Junior Member

02-19-2013

Bump


Comment below rating threshold, click here to show it.

Adorability

Junior Member

02-19-2013

Bump


Comment below rating threshold, click here to show it.

AbortRetryFail

Senior Member

02-19-2013

This happens for all game modes?

has the game ever worked for you? If so, when did it stop?

have you connected to windows update and obtained all available updates (minus language packs, what a trap those are)?

What version of windows?


Comment below rating threshold, click here to show it.

Adorability

Junior Member

02-19-2013

Quote:
Originally Posted by AbortRetryFail View Post
This happens for all game modes?

has the game ever worked for you? If so, when did it stop?

have you connected to windows update and obtained all available updates (minus language packs, what a trap those are)?

What version of windows?
Answered in the original post.


Comment below rating threshold, click here to show it.

AbortRetryFail

Senior Member

02-19-2013

Wow, um....sure was. Mea culpa. It's been a long, long day of troubleshooting elsewhere.

What graphics card / driver version?


Comment below rating threshold, click here to show it.

Adorability

Junior Member

02-19-2013

Quote:
Originally Posted by AbortRetryFail View Post
Wow, um....sure was. Mea culpa. It's been a long, long day of troubleshooting elsewhere.

What graphics card / driver version?
I dunno where can I even find that


Comment below rating threshold, click here to show it.

AbortRetryFail

Senior Member

02-19-2013

start->run->dxdiag

Display tab.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Adorability

Junior Member

02-19-2013

Quote:
Originally Posted by AbortRetryFail View Post
start->run->dxdiag

Display tab.
Driver Model: WDDM 1.1


Comment below rating threshold, click here to show it.

AbortRetryFail

Senior Member

02-19-2013

What graphics card

In the upper left of the display tab should have the name.

And the version is the second entry on the right...you're reading the last entry on the right, I believe.


12