Suddenly Bugsplat errors on loading screen?

Comment below rating threshold, click here to show it.

MattyBRaps

Junior Member

01-30-2013

Hello!

I am suddenly receiving bug splat errors when loading the game. I never had this issue until today, I had repaired the game and then I had uninstalled and re-installed everything including pando media booster. I've done everything I can to get this to work and I'm wondering why all of a sudden it would do this?

I managed to get in 2 games today but now it's error after error when queing for games. I am able to select my champion, use the client but as soon as the game goes to the loading screen It instantly bug splats before I can even see anything.

Any help would be appreciated!

- DXDIAG is attached.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Riot Morgageddon

Player Support Tech Specialist

01-30-2013

Your drivers aren't that out of date, however they are not digitally signed, so I'd look into updating them.

Loading the game?
Can you grab and post your RADS and Network log files?
They are located: League of Legends/Logs/Game and Network, grab the most recent crashed ones.
What does the bug splat say too?


Comment below rating threshold, click here to show it.

MattyBRaps

Junior Member

01-30-2013

By loading the game I mean the loading screen where all the champions are shown, and the loading bars it just doesnt even go to that it just errors and I managed to get in another game and then I que in to another and error. I restarted my PC and it seems to fix it every 10th time.

My bugsplat is just the generic error it asks to send it and fill in information.

Also updated to the latest driver on nVIDIA.

Keep in mind I attached the earliest two network logs that have anything in them the rest are all 0kb with nothing in them..

thanks!


Comment below rating threshold, click here to show it.

Riot Morgageddon

Player Support Tech Specialist

01-30-2013

Bug splats there denote something wrong with the GPU, the files, or C++ which means, .NET framework.

Have you run a base repair?
If not, delete the following folders: League of Legends/RADS/projects/lol_game_client and lol_game_client_en_us. If you really want to have at it, delete lol_air_client and lol_air_client_config_na.
Run the launcher and hit cogwheel in the upper right, then run the repair and wait.
Test it in a custom game.

And if that doesn't work, you might want to consider re-downloading the latest .NET framework installers.


Comment below rating threshold, click here to show it.

MattyBRaps

Junior Member

01-30-2013

I have repaired and re installed the entire client previous to making a reply here. Should I also uninstall the current .NET framework installers and can you specify which ones?

I will go ahead and proceed with the deleting the folders and then repairing.


Comment below rating threshold, click here to show it.

MattyBRaps

Junior Member

01-31-2013

I reinstalled the entire game the second time, still bugsplat errors...


Comment below rating threshold, click here to show it.

Riot Morgageddon

Player Support Tech Specialist

01-31-2013

As far as I know, .NET framework is at 3.0 and 3.5 currently. Other than those, I do not know what else is causing your issues with bugsplats. Sorry