Welcome to the Forum Archive!

Years of conversation fill a ton of digital pages, and we've kept all of it accessible to browse or copy over. Whether you're looking for reveal articles for older champions, or the first time that Rammus rolled into an "OK" thread, or anything in between, you can find it here. When you're finished, check out the boards to join in the latest League of Legends discussions.

GO TO BOARDS


Black screen while trying to patch?

1
Comment below rating threshold, click here to show it.

Jex

Junior Member

01-24-2013

Hi,While trying to launch PBE my patching screen is black. though it looks like it works since when I click in the middle of it, it loads up my browser to the LoL honour web page.


Comment below rating threshold, click here to show it.

vLemon

QA Analyst

01-25-2013

Hey Jexxal are you on windows or mac?
Try redownloading the client and reinstalling. Let us know if that fixes the issue.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Jex

Junior Member

01-25-2013

Quote:
vLemon:
Hey Jexxal are you on windows or mac?
Try redownloading the client and reinstalling. Let us know if that fixes the issue.


My PC version is fine. the one that's blackscreening is the PBE Mac client.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Jex

Junior Member

01-28-2013

So nothing I can do? :/


Comment below rating threshold, click here to show it.

IntrospectionMan

Senior Member

01-28-2013

Quote:
Jexxal:
So nothing I can do? :/

Did you try reinstalling?


Comment below rating threshold, click here to show it.

Jex

Junior Member

01-28-2013

Quote:
IntrospectionMan:
Did you try reinstalling?

Yes I have.


Comment below rating threshold, click here to show it.

vLemon

QA Analyst

01-29-2013

What are your system specs?


Comment below rating threshold, click here to show it.

jheregfan

Member

01-29-2013

Quote:
vLemon:
What are your system specs?


I have the exact same issue, but even worse. I posted about it here: http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=33993634&posted=1#post33993634

but haven't gotten a response in a while =/


1