[Moderate] [Air Client] The Big Missing IP Thread

12345612 ... 42
Comment below rating threshold, click here to show it.

NubsFail

Junior Member

01-21-2013

On the home page of LoL client, it lists I have 3305 IP; however, when I go to buy Olaf (3150), it shows I only have 3064 IP, and so all the 3150 IP+ champs are red.


Comment below rating threshold, click here to show it.

ily Yoona

Junior Member

01-21-2013

when did the bug start? cause i had 6269 when i went to sleep but my negative total after trying to purchase a 6300 champ is 611 T_T


Comment below rating threshold, click here to show it.

Teuffel

This user has referred a friend to League of Legends, click for more information

Member

01-21-2013

have 5172 IP and it wont let me purchase Renekton, the game thinks I only have 4500 IP for some reason


Comment below rating threshold, click here to show it.

Big Luit

This user has referred a friend to League of Legends, click for more information

Junior Member

01-21-2013

Having the same problem. i just wanna get zed!


Comment below rating threshold, click here to show it.

derpina387

Junior Member

01-21-2013

Same here http://i50.tinypic.com/15wxcg5.png


Comment below rating threshold, click here to show it.

GG Beers

Senior Member

01-21-2013

Same


Comment below rating threshold, click here to show it.

CappinDan

Junior Member

01-21-2013

Same, I has the sads. D:


Comment below rating threshold, click here to show it.

Gadriel28

Member

01-21-2013

same wanna buy kassadin but it says i only have 2792, but in home screen i have 3188 ip... please fix this bug.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Gadriel28

Member

01-21-2013

Cant buy any champs of 3150 ip


Comment below rating threshold, click here to show it.

Belias the Ugly

Junior Member

01-21-2013

I'm having the same problem. The main page reports that I have 1652 IP, but if I go to purchase a champion, it says I've only got 1277 - which isn't enough to buy a champion, so it doesn't let me do it. It looks like some kind of problem with syncing IP.


12345612 ... 42