Welcome to the Forum Archive!

Years of conversation fill a ton of digital pages, and we've kept all of it accessible to browse or copy over. Whether you're looking for reveal articles for older champions, or the first time that Rammus rolled into an "OK" thread, or anything in between, you can find it here. When you're finished, check out the boards to join in the latest League of Legends discussions.

GO TO BOARDS


My health bars aren't displaying right?

1
Comment below rating threshold, click here to show it.

roadkyll

Senior Member

01-17-2013

I'm not certain if this is how its supposed to be displayed, but ever since the patch, my health bars have looked like this.

In the pics, the one with both ryze and shy is how it looks on colourblind mode.

The other two is ally and enemy display for normal mode.

As you can see, no matter what mode I'm on, champion health bars are blue.

In normal mode, nothing changes except I lose the border around champ health bars, and enemy minions get a red health bar. There is no differentiation between blue and purple team on normal mode.

This is making it really difficult for me to tell who is ally and who is enemy. I asked a friend if his were blue also, and he said his were red, which I assume is the correct display- as they were before the patch.

How can I fix this?


Comment below rating threshold, click here to show it.

x semagDNIM x

Junior Member

01-18-2013

I'm having the same issue. It really screws me over in team fights, having to take that extra second or two to discern enemy or ally in a cluster of champions in a bush. How do we get the red health bars back?


Comment below rating threshold, click here to show it.

Choale

Junior Member

01-18-2013

I'm having the same problem. Did either of you download Perb UI before this patch? I think that may be the problem for me.


Comment below rating threshold, click here to show it.

x semagDNIM x

Junior Member

01-19-2013

Yeah, I realized that I had never uninstalled Perb from a while back. Attempted a repair, but it did not solve the issue. In fact, after doing the repair and turning CB mode off, all I had were massive blue squares above players. Attempting a complete re-install, should fix the issue.


1