Black side bar on my screen ??

Comment below rating threshold, click here to show it.

zDrama

Junior Member

12-16-2012

hey guys i got a question for you maybe u can help me!!! after the last patch (the preseason update patch) when i logged on the first time after patch i got into a game and two black bar are now on each side of the screen like a tv if u watch a standar channel when u have ur tv setup for hdmi


can someone help me with this thing ??

i tried to change the type of screen in game ( windowed,barless then back to full screen) nothing happend they still there.

then i quite the game restart loader. still there

forgot to say.... those bars are even in the summoner loading phase
in champion selet and in the lobby its all ok

thx guys


Comment below rating threshold, click here to show it.

Azure Shin

Junior Member

12-16-2012

Ya i'm having the same problem. Until the game starts everything is fine then when the game starts i have these 2 black bars. Kinda like playing an old dvd on a widescreen tv. Its also throwing my game off. Help.


Comment below rating threshold, click here to show it.

zDrama

Junior Member

12-17-2012

bump cuz i have no clue how to fix this still


Comment below rating threshold, click here to show it.

Azure Shin

Junior Member

12-20-2012

bump
Help us!!!


Comment below rating threshold, click here to show it.

Magraa

Member

12-20-2012

Bump from me. Been dealing with this for a few days now and it sucks something fierce.


Comment below rating threshold, click here to show it.

raz the grat man

Junior Member

12-31-2012

byump, pls i need my full screen.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Howard098

Member

12-31-2012

Will take a look.
Please check back in 15 minutes.

This is caused by your aspect ratio.
Have you tried changing the resolution/Updating Graphics Drivers?

What GPU brand do you have? ATI, Nvidia, etc.


Comment below rating threshold, click here to show it.

raz the grat man

Junior Member

01-01-2013

Quote:
Originally Posted by Howard098 View Post
Will take a look.
Please check back in 15 minutes.

This is caused by your aspect ratio.
Have you tried changing the resolution/Updating Graphics Drivers?

What GPU brand do you have? ATI, Nvidia, etc.
not very familiar with this stuff, but i think intel HD something
and how do i update my ddrive?


Comment below rating threshold, click here to show it.

raz the grat man

Junior Member

01-01-2013

well one way you can fix it, and approved by me, is reducing your resolution to 720