Unable to use forums

Comment below rating threshold, click here to show it.

Lux vs Taric

Junior Member

12-10-2012

I am unable to use the Forums on my Main account. Can someone please tell me why this is?


Comment below rating threshold, click here to show it.

KT Samurai

Senior Member

12-10-2012

Clear cookies. No one knows why this happens, but clearing cookies fixes the problem for a time.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Iustis

Senior Member

12-10-2012

Log out and then back in on the home page. In the forum is where it will have the issue.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Lux vs Taric

Junior Member

12-10-2012

Quote:
Originally Posted by KT Samurai View Post
Clear cookies. No one knows why this happens, but clearing cookies fixes the problem for a time.
how do i do that


Comment below rating threshold, click here to show it.

NewZealandDragon

Junior Member

12-10-2012

haha i got it just used a different browser.


Comment below rating threshold, click here to show it.

IS1f86cf54b88179589488c

Senior Member

12-10-2012

here is a e-mail that i received from support

1. Go to www.leagueoflegends.com
2. If the top bar shows that you are logged in, click "Logout"
3. Clear your browser histories and cookies. Reference the instructions on the following website for your Browser of choice: http://kb.iu.edu/data/ahic.html
4. Close your Browser and re-open it.
5. Go to www.leagueoflegends.com and click on the Forum. Make sure you are still not logged in.
6. Go back to the www.leagueoflegends.com homepage and log back in (It is important that you do not attempt to login from the top bar while on the Forum page itself.)
7. Return to the Forum. You should now be able to access it normally.
8. If you continue having issues, please try logging into the forums from another Browser (if you normally use Firefox, try Chrome, if you normally use Internet Explorer, use Firefox, etc.)