Game Wont Start After Character Selection

12
Comment below rating threshold, click here to show it.

dark cloud195

Junior Member

12-07-2012

My game wont start after character selection. After the countdown it just goes to my desktop and nothing happens. Someone please help me T_T. Usually it works well


Comment below rating threshold, click here to show it.

BANGERZ PLEASE

Member

12-07-2012

no help me baby my friend watching my 4v5 game i cant get into and they needs me


Comment below rating threshold, click here to show it.

Blcktemplar

Junior Member

12-07-2012

i am having same problem


Comment below rating threshold, click here to show it.

Ourboros

Senior Member

12-07-2012

same here. I juast made a 4v5. dam it!!


Comment below rating threshold, click here to show it.

MrAngus

Junior Member

12-07-2012

Same here, alot of people are having this problem, no riot response yet. I and many others have posted threads on this. http://na.leagueoflegends.com/board/....php?t=2878372


Comment below rating threshold, click here to show it.

masterha

Junior Member

12-07-2012

I had same problem as you guys before. So this is what i did: Uninstall it and then Redownload it again...It took a while but you got to play later.


Comment below rating threshold, click here to show it.

MrAngus

Junior Member

12-07-2012

I've read posts saying that uninstalling and reinstalling doesn't work, but i'll give it a go and get back to you guys


Comment below rating threshold, click here to show it.

dark cloud195

Junior Member

12-07-2012

Quote:
Originally Posted by masterha View Post
I had same problem as you guys before. So this is what i did: Uninstall it and then Redownload it again...It took a while but you got to play later.
well im redownloading and i hope it works~!


Comment below rating threshold, click here to show it.

MrAngus

Junior Member

12-08-2012

Yeh guys, the threads i read must have been wrong, the only fix is to re-install, just tried then and it works


Comment below rating threshold, click here to show it.

dark cloud195

Junior Member

12-09-2012

Quote:
Originally Posted by MrAngus View Post
Yeh guys, the threads i read must have been wrong, the only fix is to re-install, just tried then and it works
Thkx for info.


12