Can't recconect

12
Comment below rating threshold, click here to show it.

Makerwet

Senior Member

10-29-2012

I've been stuck on the reconnect screen for about an hour and I'm highly annoyed. I went to join a que and 2 people didn't click the accept button so I was brought back to matchmaking. While I was waiting for it to load, the screen froze and told me to reconnect to game. But I can't join a game that never started, hense my problem. WHY does it say reconnect?


Comment below rating threshold, click here to show it.

Makerwet

Senior Member

10-29-2012

Anyone else having this issue or knows how to fix it?


Comment below rating threshold, click here to show it.

Koskeftw

Junior Member

10-29-2012

Yeah im having the same issue , restart client , click reconnect , it does nothing but the button turning grey .


Comment below rating threshold, click here to show it.

ashmaker6

Junior Member

10-29-2012

The game never loaded for me then it won't let me reconnect


Comment below rating threshold, click here to show it.

6bBjmqcpKp8ARhRT

Junior Member

10-29-2012

many of us have the same problem. i imagine they re aware of it and willl fix it ASAP


Comment below rating threshold, click here to show it.

ashmaker6

Junior Member

10-29-2012

Come on riot this is really frustrating


Comment below rating threshold, click here to show it.

Derationalize

Junior Member

10-29-2012

Same here. I joined a ranked game, someone dropped at the last second and it placed me back into the queue. After waiting for a new match for 10 minutes I clicked the cancel button to remove from queue and it said that I couldn't leave the queue because match has already been made. So I relogged (several times) and I keep getting stuck at the "you left a game in progress, please reconnect" only to watch it sit there and do nothing.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Hazozat

Senior Member

10-29-2012

This just happened to us. We tried to join a game but got an error. Failed to join game because of: null or something. Now we are stuck with a reconnect button that does not work.


Comment below rating threshold, click here to show it.

The Scotsman

Junior Member

10-29-2012

Yeah, happened to me too. Exact same thing.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Kleberson

Member

10-29-2012

Same here guys, .


12