Welcome to the Forum Archive!

Years of conversation fill a ton of digital pages, and we've kept all of it accessible to browse or copy over. Whether you're looking for reveal articles for older champions, or the first time that Rammus rolled into an "OK" thread, or anything in between, you can find it here. When you're finished, check out the boards to join in the latest League of Legends discussions.

GO TO BOARDS


North America "undefined" server?

Comment below rating threshold, click here to show it.

Azyral

Senior Member

10-25-2012

Still, why does the server appears as undefined?


Comment below rating threshold, click here to show it.

garwai

Member

10-25-2012

I did not expect that to work. O.O


Comment below rating threshold, click here to show it.

Emann

Junior Member

10-25-2012

My mind has just literally been blown that thereisnourflevel actually worked. TIL people on League forums don't mess around.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Averuss

Junior Member

10-25-2012

Seriously....how


Comment below rating threshold, click here to show it.

DaisiesAndDukes

Senior Member

10-25-2012

Where do I type it in? Is there a place before the login screen to type in thereisnourflevel?


Comment below rating threshold, click here to show it.

enbr

Senior Member

10-25-2012

It worked. O_O

Is this some Halloween prank by Riot?


Comment below rating threshold, click here to show it.

enbr

Senior Member

10-25-2012

Quote:
DaisiesAndDukes:
Where do I type it in? Is there a place before the login screen to type in thereisnourflevel?


You just type it like you were typing into an invisible word document.


Comment below rating threshold, click here to show it.

StilleMordor

Junior Member

10-25-2012

Quote:
Queen Excella:
Type in "thereisnourflevel" believe me it works. For some strange reason. Just type it in while the launching screen is up.


this didn't work the first time, but after I tried again it did. Hmm. Weird.


Comment below rating threshold, click here to show it.

PokeLinkEB

Junior Member

10-25-2012

Oh wow, that is awesome!

I still get "error connecting with Maestro" though.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Blep1337

Junior Member

10-26-2012

my mind is actually blown, i didn't want to do that, but nothing else worked, so i typed it. and it actually worked. WTF