Welcome to the Forum Archive!

Years of conversation fill a ton of digital pages, and we've kept all of it accessible to browse or copy over. Whether you're looking for reveal articles for older champions, or the first time that Rammus rolled into an "OK" thread, or anything in between, you can find it here. When you're finished, check out the boards to join in the latest League of Legends discussions.

GO TO BOARDS


LOLPBE launcher not working

12
Comment below rating threshold, click here to show it.

HorribleNghtmare

Senior Member

08-08-2012

When i click on the lolpbe launcher it wont work, the league of legends logo shows up, but the launcher doesnt run, however the lol admin works, can someone tell me the process to get the original lolpbe launcher to work?


Comment below rating threshold, click here to show it.

FANG125

Junior Member

08-13-2012

i have the same problem but my lol admin doesnt even work


Comment below rating threshold, click here to show it.

RiotAmes

QA Analyst

08-13-2012

Go into your PBE folder, then go to:

projects\lol_air_client\releases\(newest folder, 0.0.0.147 for me)\ - delete S_OK

and then

projects\lol_air_client_config\releases\(newest folder, 0.0.0.6 for me)\ - delete S_OK

Start the client like you're going to log in. It'll recheck your files, so it will take a little while. That usually solves this problem.


Comment below rating threshold, click here to show it.

AeronT13

Member

08-13-2012

Quote:
RiotAmes:
Go into your PBE folder, then go to:

projects\lol_air_client\releases\(newest folder, 0.0.0.147 for me)\ - delete S_OK

and then

projects\lol_air_client_config\releases\(newest folder, 0.0.0.6 for me)\ - delete S_OK

Start the client like you're going to log in. It'll recheck your files, so it will take a little while. That usually solves this problem.


I'm also having this problem, though even admin mode doesn't work. I've tried what you instructed and it still doesn't start, any ideas?


Comment below rating threshold, click here to show it.

Vuliev

Senior Member

08-13-2012

Quote:
RiotAmes:
Go into your PBE folder, then go to:

projects\lol_air_client\releases\(newest folder, 0.0.0.147 for me)\ - delete S_OK

and then

projects\lol_air_client_config\releases\(newest folder, 0.0.0.6 for me)\ - delete S_OK

Start the client like you're going to log in. It'll recheck your files, so it will take a little while. That usually solves this problem.


Did this, and still had to force it open with admin to even get the launcher to open. It's checking now, so we'll see if it works.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Cdawg44

Senior Member

08-13-2012

right click, run as administrator


Comment below rating threshold, click here to show it.

Cha0sniper

Senior Member

08-13-2012

Did not work for me


Comment below rating threshold, click here to show it.

Done25

Senior Member

08-13-2012

I can't even get the launcher to come up. It just says "Cannot connect to HTTP". Normal LoL works just fine though.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Discpled

Senior Member

08-13-2012

Quote:
RiotAmes:
Go into your PBE folder, then go to:

projects\lol_air_client\releases\(newest folder, 0.0.0.147 for me)\ - delete S_OK

and then

projects\lol_air_client_config\releases\(newest folder, 0.0.0.6 for me)\ - delete S_OK

Start the client like you're going to log in. It'll recheck your files, so it will take a little while. That usually solves this problem.


Excellent, worked for me. I didn't have the folder 0.0.0.6 though and had no need to delete that file.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Arisonius

Senior Member

08-13-2012

Quote:
RiotAmes:
Go into your PBE folder, then go to:

projects\lol_air_client\releases\(newest folder, 0.0.0.147 for me)\ - delete S_OK

and then

projects\lol_air_client_config\releases\(newest folder, 0.0.0.6 for me)\ - delete S_OK

Start the client like you're going to log in. It'll recheck your files, so it will take a little while. That usually solves this problem.


I have this problem as well, and I can occasionally get into the launcher. I used the repair option once into the launcher, but I am still having this same issue. It feels like a roll of the dice trying to get the launcher to pop up and this has been an issue for a little while now with no commentary from reds on the issue. Can we get some sort of continued assistance into resolution here?


12