Welcome to the Forum Archive!

Years of conversation fill a ton of digital pages, and we've kept all of it accessible to browse or copy over. Whether you're looking for reveal articles for older champions, or the first time that Rammus rolled into an "OK" thread, or anything in between, you can find it here. When you're finished, check out the boards to join in the latest League of Legends discussions.

GO TO BOARDS


Blacked out Environment on SR

123
Comment below rating threshold, click here to show it.

Hratis Arai

Senior Member

05-23-2012

http://www.2shared.com/photo/YJsJee7a/No_Environment.html

Everything runs fine, I just can't see the environment since the updated graphics patch came out. I tried out Dominion and it runs perfectly fine, I assume it must have something to do with the overhaul.

My graphics card is an AMD Radeon HD 6450.


Comment below rating threshold, click here to show it.

logicPwn

Senior Member

05-23-2012

Quote:
Hratis Arai:
http://www.2shared.com/photo/YJsJee7a/No_Environment.html

Everything runs fine, I just can't see the environment since the updated graphics patch came out. I tried out Dominion and it runs perfectly fine, I assume it must have something to do with the overhaul.

My graphics card is an AMD Radeon HD 6450.


I think when patching it didn't successfully get all the graphics, have you run the repair tool?

The repair tool takes a while or you can force a repatch by deleteing: C:\Riot Games\League of Legends\RADS\solutions the folder named lol_game_client_sln


Comment below rating threshold, click here to show it.

Hratis Arai

Senior Member

05-23-2012

Quote:
tlokzz:
I think when patching it didn't successfully get all the graphics, have you run the repair tool?

The repair tool takes a while or you can force a repatch by deleteing: C:\Riot Games\League of Legends\RADS\solutions the folder named lol_game_client_sln


I'll give it a shot, but I did do a fresh install because this is a new computer.


Comment below rating threshold, click here to show it.

logicPwn

Senior Member

05-23-2012

Quote:
Hratis Arai:
I'll give it a shot, but I did do a fresh install because this is a new computer.


Still could be, let me know how it goes.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Hratis Arai

Senior Member

05-23-2012

No, the repair didn't change anything.


Comment below rating threshold, click here to show it.

logicPwn

Senior Member

05-23-2012

I would of tried repatching first

C:\Riot Games\League of Legends\RADS\solutions the folder named lol_game_client_sln

unless, like you said, the fresh install was directly to the latest patch (meaning you installed it after the patch was out)


Comment below rating threshold, click here to show it.

Hratis Arai

Senior Member

05-23-2012

Yes, I've tried everything. This is an issue of the client being incompatible with my graphics card.


Comment below rating threshold, click here to show it.

logicPwn

Senior Member

05-23-2012

Quote:
Hratis Arai:
Yes, I've tried everything. This is an issue of the client being incompatible with my graphics card.


How did you come to that conclusion? The GPU you have is new and should not have problems.

Try resetting LoL settings by going to C:\Riot Games\League of Legends\Config\
and deleting Game.cfg


Comment below rating threshold, click here to show it.

Jsao

Recruiter

05-23-2012

Yeah, I'm getting this too. I just updated my drivers and repaired LoL to no avail.

One image is just how it looks overall and the other is what happens when I try to cast spells (HUD disappears)


Comment below rating threshold, click here to show it.

logicPwn

Senior Member

05-23-2012

Quote:
Ã…tomsk:
Yeah, I'm getting this too. I just updated my drivers and repaired LoL to no avail.

One image is just how it looks overall and the other is what happens when I try to cast spells (HUD disappears)


What resolution are you running on?


123