Official Spectator Bug Thread

First Riot Post
Comment below rating threshold, click here to show it.

Gaffadin

Member

11-06-2012

One thing I wish is that the fog of war on / off selection would be remembered.

It's a minor annoyance to have to toggle it off at the beginning of every single game.


Comment below rating threshold, click here to show it.

HaIfhearted

Senior Member

11-07-2012

Alright, I was just able to load into a spectate game normally with absolutely no problems whatsoever.

Whatever the hell you guys did, thanks for fixing that spectator loading bug!
Better late than never, after all ^_^


Comment below rating threshold, click here to show it.

TooLazy2Quit

Member

11-08-2012

Hey,
I have noticed that spectating is a few minutes off.
Like, I will spectate a friends game and what Im seeing is 3-5 minutes behind.
Should this be happening?


Comment below rating threshold, click here to show it.

MaxWreck

This user has referred a friend to League of Legends, click for more information

Member

11-13-2012

I just noticed a very low bug, i was spectating a friend with a Teemo in the game. Even if he was idle for several seconds (10-15 seconds), he was not invisible. It was on the Twisted Treeline and the guy had CottonTail Teemo, he was on the Blue Team. I don't know if that occurs with every skins and maps.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Jmarts

Junior Member

11-14-2012

ok


Comment below rating threshold, click here to show it.

Fanified

Junior Member

11-17-2012

When I spectate a friend's game (haven't tried custom/featured games recently), my client often ends up stuck at the "game is still in progress" screen if I leave spectating before the game is over. It's not like the usual text box that gives the choices of reconnect to the game or to quit - there are no buttons to click. Only way I've found that fixes this is restarting the client each time.


Comment below rating threshold, click here to show it.

GaliLeeeeO

Junior Member

11-17-2012

i bought zed's skin set.i can picked this champion but i cannot use a skin.
and so unlock is said. where is my zed's skin? can i use skin again?


Comment below rating threshold, click here to show it.

LegionofArcana

Senior Member

11-20-2012

here is the file for bug splat in-game
sers\Drakulix\Temp\lol_beta_riotgames_comCrash_112 012_203046.zi


Comment below rating threshold, click here to show it.

Mizaram

Member

11-21-2012

Hi guys,

Haven't been able to spectate any games in a very long time, suspected it was a patch that caused it, but we've had many patches since I last tried and it's still not working.

I'll have to try spectating again and provide more detail, but there is no bug-splat, no loading screen, the client closes but never loads.

Will try later on tonight and try to provide some more insight.

Cheers.

**Update**
Sorry about the tardy reply - when spectating games my friends are in ... this is what happens:
1) Lol splash shows up, and begins loading game
2) Black Screen as if going to load up the different characters in the game
3) Error - Unable to retrieve Data from the server. Client will now close (click - Ok)
4) Client remains, and after a while the same error appears.

Only way to clear this issue is to End the Processes - I have the basic Windows F/wall installed on the PC, but I don't have control over my router to be able to pin-hole anything (so don't even suggest it)
Have yet to try a Featured Game - I can't even remember if we still have them in the client anymore ... I'll have a look.


Comment below rating threshold, click here to show it.

NeoForte

Senior Member

11-22-2012

I'm getting a problem with spectating games as, for some reason, very recently (it was fine up until this point), every time I try to spectate games that my friends are in, the client doesn't show a loading screen and instead comes up with the "Game is still in progress" without any option to reconnect openly available.

My Internet is fine as everything else (Browsers, other internet-based things) seems to be operating just fine. I don't know what the problem seems to be but it's getting annoying. I've tried restarting my computer and just repaired the client but no results.

Any help would be appreciated.

EDIT: Never mind found what was wrong. Misplaced something in the folders, so the client would not deploy properly. It's fixed now after rearranging.