Welcome to the Forum Archive!

Years of conversation fill a ton of digital pages, and we've kept all of it accessible to browse or copy over. Whether you're looking for reveal articles for older champions, or the first time that Rammus rolled into an "OK" thread, or anything in between, you can find it here. When you're finished, check out the boards to join in the latest League of Legends discussions.

GO TO BOARDS


Mac Graphic Problem

123
Comment below rating threshold, click here to show it.

Treegrass

Senior Member

07-26-2011

ys, there's more pic's of it in the thread i linked to


Comment below rating threshold, click here to show it.

badcompanynz

Junior Member

07-26-2011

try changing the resolution to your native one. Fixed that issue on my macbook air.


Comment below rating threshold, click here to show it.

YSfighter

Senior Member

07-26-2011

Ok USUALLY this problem occurs on OS 10.5.8 not 10.5.6 - now that said i'm sure after many patch cycles this issue might've spread to all Leopard versions. So may i suggest you update to 10.5.8 ,then reinstall AIR, then reinstall the client and set all of your settings to low? Also turn V-Sync off and set your framework cap to "stable"


*Edit : If you're interested in why this issue occurs read this. It provides the only guaranteed solution to your problem as well.
http://forums.runicgames.com/viewtopic.php?f=24&t=14195


Comment below rating threshold, click here to show it.

Shahnaz

Senior Member

07-27-2011

In other words, I need Snow Leopard.

Everything else listed I did, and it did not work. (I already had 10.5.8)

Will it work on Os X Lion?


Comment below rating threshold, click here to show it.

puremojo

Senior Member

07-27-2011

Quote:
LionKingMax:
In other words, I need Snow Leopard.

Everything else listed I did, and it did not work. (I already had 10.5.8)

Will it work on Os X Lion?


Yes, Lion works very well with LoL


Comment below rating threshold, click here to show it.

GammaIce

Junior Member

07-29-2011

I pray to god this never happens to me


Comment below rating threshold, click here to show it.

Shahnaz

Senior Member

08-03-2011

Well I found the solution. I downloaded another LoL from another place and it worked. Seems like the version I got was **** after all.


Comment below rating threshold, click here to show it.

YSfighter

Senior Member

08-04-2011

Quote:
LionKingMax:
Well I found the solution. I downloaded another LoL from another place and it worked. Seems like the version I got was **** after all.


Please do tell us the location so we can tell people not to go there?


Comment below rating threshold, click here to show it.

Shahnaz

Senior Member

08-08-2011

PirateBay


Comment below rating threshold, click here to show it.

YSfighter

Senior Member

08-08-2011

So the piratebay client is buggy? interesting. Could you please update your OS to 10.5.8 and see what happens? But make a timemachine so that you can revert it if need be


123