Mac Graphic Problem

123
Comment below rating threshold, click here to show it.

Shahnaz

Senior Member

07-25-2011

Hello, I've just installed the game, everything went fine until I entered a game.

*******http://img847.imageshack.us/img847/4984/picture8kj.th.png********

I've switched my settings to low, very low, I reinstalled the game, nothing works. Any help?


Comment below rating threshold, click here to show it.

Ediwir

Wrenchman

07-25-2011

Vert Sync? adobe air version? framework? FPS cap?


Comment below rating threshold, click here to show it.

Shahnaz

Senior Member

07-25-2011

Vert Sync doesn't work, Adobe air is installed and updated.

Dunno what the rest is.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Treegrass

This user has referred a friend to League of Legends, click for more information

Senior Member

Comment below rating threshold, click here to show it.

Shahnaz

Senior Member

07-25-2011

Tried updating my software, I have the 10.5.6 Leopard version. It still doesn't work.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Treegrass

This user has referred a friend to League of Legends, click for more information

Senior Member

07-25-2011

make sure you're settings are on LOW, not very low


Comment below rating threshold, click here to show it.

Shahnaz

Senior Member

07-25-2011

Options->Video->
Settings: Custom
Everything: Low

I already said that my settings were on low, that is not the solution.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Treegrass

This user has referred a friend to League of Legends, click for more information

Senior Member

07-25-2011

idk what to do, sorry. you're just gonna have to wait til boompje comes back in a week


Comment below rating threshold, click here to show it.

YSfighter

This user has referred a friend to League of Legends, click for more information

Senior Member

07-25-2011

I can't see the image. Can you please link in post? I could help but i need to see the problem.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Ediwir

Wrenchman

07-25-2011

Quote:
Originally Posted by YSfighter View Post
I can't see the image. Can you please link in post? I could help but i need to see the problem.
it's the classic graphic glitch with everything leaving a trail when you move your map... however, it looks like lowering settings and removing vertical sync does not work...

ps. YS, your name sounds familiar...


123