Game not launching after Patcher

First Riot Post
Comment below rating threshold, click here to show it.

Super61

Member

05-09-2011

Im getting the issue where the game is not launching after the patcher, This worked before the last released update logs are below


Comment below rating threshold, click here to show it.

WujoeWong

Junior Member

05-09-2011

I am also having this issue. Any help would be appreciated.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Rainz0412

Junior Member

05-09-2011

I also have this issue...
i dont know whats wrong
i have tried to uninstall, restart my computer and reinstall and still nothing

I have run the repair as well and still nothing


Comment below rating threshold, click here to show it.

DustySkull

Senior Member

05-09-2011

i have the same issue and no clue how to solve it


Quote:
Originally Posted by Rainz0412 View Post
I also have this issue...
i dont know whats wrong
i have tried to uninstall, restart my computer and reinstall and still nothing

I have run the repair as well and still nothing
indeed
i'v done the same thing
uninstalled, reinstalled , restarted , repaired and nothing still


Comment below rating threshold, click here to show it.

Nens

Member

05-09-2011

Same thing here. It's causing me a lot of issues, actually~.


Comment below rating threshold, click here to show it.

jonnychan

Senior Member

05-09-2011

Same problem for me as well. And the text in those log files, the warnings and errors are pretty much the same.

Please help.


Comment below rating threshold, click here to show it.

dpa7

Junior Member

05-09-2011

same here, first i was laggin' too much, and now i cant open it. not the best day of lol ......


Comment below rating threshold, click here to show it.

DustySkull

Senior Member

05-09-2011

just updated the EU client , i have a low lvl account there
but anyways it worked well ... the US client still not working for me after what i did


Comment below rating threshold, click here to show it.

Rabid Llama

Game Engineer

05-09-2011
1 of 4 Riot Posts

Could you guys do a little digging for me, and get this log:

\RADS\projects\lol_launcher\releases\0.0.0.22\depl oy\maestro-server.log

And also check here, and see if it's writing out a new log when you try to start the game? If there are new logs being written, post those too:

\RADS\projects\lol_air_client\releases\0.0.0.40\de ploy\logs\


The version numbers in there might be slightly different, but the basic path should be right. You guys have done a great job attaching the launcher logs, but it looks like the problem runs a little deeper than that this time around.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Ryumi

Senior Member

05-09-2011

I'm also having issues with the patcher not launching the game. Yesterday in the afternoon it was working just fine. I uninstalled and it froze at the very end of the process. The uninstallation didn't seem to complete.

I went and tried to run lol.launcher.admin.exe because the failed uninstallation had deleted. lol.launcher.exe. It gave me an error saying that the "earlier version" that I tried to download was causing issues with the uninstallation and self-fixed them. But it still doesn't work.

Now I have a weird folder that's labelled "LeagueOfLegends.NA.04_26_2011" beside the default LoL folder. I hope something is worked out here.

EDIT: Here's the first log you requested. However, the last log for the second log you asked for was created yesterday when I last was able to play.