RADS Error

First Riot Post
12345612 ... 14
Comment below rating threshold, click here to show it.

InkEyes

Junior Member

05-03-2011

just right clicked and ran as admin, now it is working fine. good luck guys

i dont know about the lol launcher but running the game as admin worked for me


Comment below rating threshold, click here to show it.

Incantrix

This user has referred a friend to League of Legends, click for more information

Recruiter

05-03-2011

Well, the only other thing I did was delete the RADS_MIGRATOR text file from the LOL folder.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Fishous

Senior Member

05-03-2011

Repair doesn't fix.

Reinstalling doesn't fix.

Uninstalling and reinstalling doesn't fix.

Running as Admin doesn't fix.


Comment below rating threshold, click here to show it.

DontMashMe

This user has referred a friend to League of Legends, click for more information

Senior Member

05-03-2011

^ that for me too


Comment below rating threshold, click here to show it.

DontMashMe

This user has referred a friend to League of Legends, click for more information

Senior Member

05-03-2011

bump


Comment below rating threshold, click here to show it.

Incantrix

This user has referred a friend to League of Legends, click for more information

Recruiter

05-03-2011

Well, I'm in the game, but I'm going to help keep this bumped until you guys get some **** answers.


Comment below rating threshold, click here to show it.

DontMashMe

This user has referred a friend to League of Legends, click for more information

Senior Member

05-03-2011

Quote:
Originally Posted by Incantrix View Post
Well, I'm in the game, but I'm going to help keep this bumped until you guys get some **** answers.
thanks a lot.


Comment below rating threshold, click here to show it.

LittleEarthquake

Junior Member

05-03-2011

Thank you! Run as Admin worked for me (even though I'm already an admin on my computer, Windows 7 x64).

Bumping, good luck to those still having problems.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Udyr

eCommerce Manager


Follow Udyr on Twitter

05-03-2011
1 of 3 Riot Posts

Do you have the game installed in Program Files or in C:\Riot Games ?


Comment below rating threshold, click here to show it.

Mr Cottonman

This user has referred a friend to League of Legends, click for more information

Member

05-03-2011

C:\Riot Games but I tried terminating the RADS process with Task Manager, but it still work.


12345612 ... 14