Accidently flash

First Riot Post
Comment below rating threshold, click here to show it.

Renaito Yuujou

This user has referred a friend to League of Legends, click for more information

Senior Member

10-18-2013

Yep. I've accidentally flashed because enter didn't register. Luckily I've never flashed into a team like that, it's usually at my tower or at the fountain.


Comment below rating threshold, click here to show it.

pheanĂ­x

Senior Member

10-18-2013

Nope. I've never accidentally flashed... because I dont have it on f :O


Comment below rating threshold, click here to show it.

Eliv

Player Support Tech Specialist

10-18-2013
1 of 1 Riot Posts

Quote:
Originally Posted by zhur16 View Post
So this is just out of curiosity. How many people have flashed by just not hitting enter before u type. I did this yesterday and it made me flash into their whole team on accident but luckily my team was smart and didn't follow me lol
At least twice a week. I have a problem :c


Comment below rating threshold, click here to show it.

Sizmic

This user has referred a friend to League of Legends, click for more information

Senior Member

10-18-2013

I've done that a few times.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Compenisator

Senior Member

10-18-2013

I never do that by accident.


I flash forward, then stop to type to assert my dominance in lane.


Comment below rating threshold, click here to show it.

SlumlordThanatos

Senior Member

10-18-2013

There are two types of people who play LoL.

There are those who accidentally flash because they forgot to press Enter.

And then there are dirty liars.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Yasuo God

Senior Member

10-18-2013

Happened 3 times in a ranked game before ..god I was mad..at least I still won :P


Comment below rating threshold, click here to show it.

Greenwheel

Senior Member

10-18-2013

at least once a week


Comment below rating threshold, click here to show it.

HeinyMullet

Junior Member

10-18-2013

once in a while when i run flash/ignite i flash instead of igniting.... could be the reason why i am still in bronze!


Comment below rating threshold, click here to show it.

spicytacos69r

Member

10-18-2013

i press d to dance